Brand focus: Ferm Living – &ARTICLE
Wishlist: Bartilbehør fra Normann Copenhagen til feinschmeckeren

Brand focus: Ferm Living

fermliving


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Et af de tiltag, vi har valgt at sætte fokus på her på &ARTICLE er Brand Focus. Her vil vi fortælle om det udvalgte brand, hvilke produkter brandet er kendt for, samt hvad der er nyt hos brandet. Mange af de brands vi vil fortælle om, er formentlig allerede repræsenteret ude i de forskellige hjem, men der er desværre en tendens til, at man glemmer et brands værdier og historie – det vil vi gerne ændre på.

Et af vores absolutte yndlingsbrand til hjemmet er det danske mærke ferm LIVING. Siden den første tapetkollektion kom på markedet i midten af 00’erne, har ferm LIVING udviklet sig til et brand med et sortiment, der indeholder produkter til stort set alle rum i det danske hjem.

Det der specielt tiltaler os ved ferm LIVING er deres evne til at producere klassisk skandinavisk design med et moderne tvist. Samtidig har de aldrig været blege for at gå deres egne veje i forhold til nye produkter og designs, hvilket også har været en af grundlæggeren, Trine Andersens, filosofier siden begyndelsen. Dette er også repræsenteret ved – den frie – fugl og statementet “do what is right“. De gør, hvad de synes er rigtigt, og ikke hvad tendenserne dikterer.

Et af de mest ikoniske produkter fra ferm LIVING er deres wirebasket, som kan fås i flere størrelser og farver. Den egner sig både til opbevaring af plaider og magasiner i stuen og til legetøj på børneværelset. Har man også wire-toppen dertil, fungerer den også godt som et inspirationsbord med et af deres messing produkter på toppen. For eksempel fungerer denne vase godt sammen med kaktusser.

Vores favorit er dog vasketøjskurven, der er indbegrebet af hvad ferm LIVING står for; den er klassisk, men printet derpå giver et dejligt moderne tvist, der gør at den ikke virker malplaceret i enten bade- eller soveværelset. Den findes samtidig i flere størrelser og forskellige grafiske mønstre.

Som noget nyt er ferm LIVING fornylig kommet med en lampeserie. I stedet for at gøre som så mange andre brands, har ferm LIVING ladet det være op til dig at bestemme, hvordan din lampe skal se ud. Ud fra et udvalg af forskellige skærme, fatninger samt ledninger, kan du selv sammensætte den lampe, du kunne tænke dig.

Er ferm LIVING også et af dine danske favoritbrands? Og hvilke brands kunne du godt tænke dig, vi sætter fokus på?


Find links til de 6 lækre ferm LIVING produkter her:
| 1. Lampe | 2. Hexagon vase | 3. Vasketøjskurv | 4. Wirebasket | 5. Lysestage | 6. Servietholder |


Tip os gerne om bolignyheder, inspiration og ønsker på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Wishlist: Bartilbehør fra Normann Copenhagen til feinschmeckeren