Keramikvasker med gulddetaljer fra Søstrene Grene – &ARTICLE
Det ikoniske block table

Keramikvasker med gulddetaljer fra Søstrene Grene

keramikvaser


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Hvis der er et brand som virkelig har formået at slå igennem og gøre sig til en spiller på markedet de seneste år, så må det være Søstrene Grene. Både Jacob og jeg elsker deres univers, priserne er endnu bedre og inspirationen er helt i top! Forleden tog vi en tur igennem butikken på Strøget, som vi så tit gør, og denne gang faldt mine øjne og kærlighed over disse keramikvaser, som faktisk allerede blev lanceret i forbindelse med kollektionen her i starten af efteråret.

Vaserne findes i to størrelser og jeg gav blot omkring 48 kroner for begge, så det kan man vise ikke sige noget til :) Vi har sat vaserne på vores Normann Copenhagen rullebord, som vi skrev om her, og synes de gør det ret godt her. Jeg er specielt vild med fulddetaljen, som bryder designet lidt og ikke gør den neutral men fortsat holder den minimalistisk.

Kan du lide dem?

kera2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Det ikoniske block table