TIP: Gør dine cocktails mere eksklusive – &ARTICLE
Brand focus: Ferm Living

TIP: Gør dine cocktails mere eksklusive

drinkstones


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Hvad er bedre end en kold og lækker cocktail, når du får besøg? Herhjemme er et glas vin eller en cocktail altid en god idé, når vi får besøg af vores venner eller bare vil hygge lidt ekstra. Til jul sidste år gav jeg Jacob disse krystalglas fra Nachtmann, som må siges at have været et hit lige siden. Dels er de pæne i indretningen, når de ikke er i brug, men de giver altså også et mere eksklusivt touch til bordpynten, som almindelige glas ikke kan.

For at ‘spice’ vores cocktails op – og ikke proppe fryseren med isterninger for den sags skyld – har vi købt disse drink stones. Det er sten lavet af mineraler, som du skal komme i fryseren og bagefter bruge som erstatning til isterninger. Det giver et lækkert look til din cocktail, holder din cocktail kold i længere tid og smelter ikke, så din cocktail fortyndes ikke. Og så er de naturligvis genanvendelige.

Både krystalglassene fra Nachtmann (køb her) og drink stones fra Sagaform (køb her) forhandles hos RoyalDesign.dk, hvor der tilmed tit er tilbud på begge dele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Brand focus: Ferm Living