Wishlist: Bartilbehør fra Normann Copenhagen til feinschmeckeren – &ARTICLE
Inspiration: Krukker og potter til dine grønne venner

Wishlist: Bartilbehør fra Normann Copenhagen til feinschmeckeren

normann

Vi havde begge julelys i øjnene, da vi i starten af september så disse fire (utroligt pæne) accessories til barskabet. Normann Copenhagen har skabt noget meget nutidigt, som passer til det moderne, skandinaviske hjem med hang til det eksklusive – men til priser hvor alle kan følge med.

Vi snakkede om, hvorvidt man skulle købe alle fire dele hjem, da de nemlig sælges separat, men blev enige om, at de komplimenterer hinanden så godt, at vi bliver nødt til at eje alle fire. Lidt feinschmecker må man vel gerne føle sig ;)

Barsættet består af corkscrew, pourer, stopper og foil cutter. Foil cutter er den lille fine messingsag, som på den anden side kan bruges til at skære folien op på vinflasken. Delene koster mellem 199 kroner og 249 kroner, og en samlet pris på de fire dele er 846 kroner. Alle delene forhandles via Normann Copenhagens egen webshop.

| 1. Corkscrew, 249 kroner | 2. Wine pourer, 199 kroner | 3. Wine stopper, 199 kroner | 4. Foil cutter, 199 kroner|

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Inspiration: Krukker og potter til dine grønne venner