Citatplakater til alle hjemmets rum – &ARTICLE
Velkommen til &ARTICLE

Citatplakater til alle hjemmets rum

statement


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Always kiss goodnight // You are gold // Get shit done // Kiss me // Smile, you’re designed to // Brilliant

Vi er i øjeblikket på jagt efter statement-plakater til lejligheden, da vi i forvejen har rigtig mange flotte print i diverse afskygninger, og mangler lidt tekst på væggene. En plakat er en nem og hurtig måde at give rummet mere liv og få rummet til at blive hyggeligere. Vi har selv ret højt til loftet og derfor kræver det lidt ekstra plakater for at rummet ikke virker tomt – så det var vel nok en skam, at vi skal shoppe flere hjem ;)

Jagten er endt ud i disse blandt vores favoritter. De kan alle købes på Just Spotted og jeg kan slet ikke vente med at se, hvad vi bliver enige om! Jeg tænker – selvfølgelig – ‘Always kiss goodnight‘ er oplagt over sengen, ellers tænker jeg at hænge ‘Get shit done‘ ved arbejdsbordet for inspiration og motivation samt hænge ‘Smile, you’re designed to‘ i entréen, så man bliver mindet om at smile så snart man træder ind og ud af lejligheden. Har I en favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Velkommen til &ARTICLE