Babyplanter og blå kærlighed fra Skjalm P – &ARTICLE
Årets gaveindpakning

Babyplanter og blå kærlighed fra Skjalm P

skjalmp_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Planter i diverse afskygninger har længe været en del af den moderne boligindretning, og specielt planter som Monstera og kaktusser i diverse størrelser og former er blevet særdeles populære rundt om i verden. De er både en fryd for øjet, og de er nemme at pleje. Herhjemme sværger vi også til de grønne venner og har efterhånden en halv botanisk have. Fælles for alle vores planter er, at de kræver minimal med pleje, da vi på ingen måde har grønne fingre :) Senest har vi erhvervet os ovenstående to; føromtalte Monstera på billedet til venstre og Pilea Peperomioides til højre. To super skønne planter, som blot kræver lidt vand en gang om ugen cirka. Vi køber næsten altid vores planter helt fra små, fordi vi synes, det er sjovt og spændende at følge med i deres udvikling, og se dem “vokse sig store”. Lige på nær kaktusser – med den store kaktus vi har, skulle vi have ventet mange år på at få den størrelse, som den har nu ;)

Da vi købte disse to nye planter hjem, stod vi i problemet igen: potter! Vi vil gerne holde en rød tråd i indretningen, herunder potternes udseende, så de skal helst ikke skeje alt for meget ud. Vi har i forvejen en del HAY-potter og de fine messingskjulere fra Skjalm P, så da vi stødte på ovenstående blå skjulere fra Skjalm P, vidste vi, at dem måtte vi eje (se dem her)! De passet godt ind i vores univers, passer godt sammen med vores eksisterende vaser, potter og skjulere, og så har vi altså en kærlighed for midnatsblå.

(Bemærk: Produktbilledet på de blå skjulere fra Skjalm P er en anelse misvisende. De er langt kønnere i virkligheden og ligner helt klart vores billeder mere end produktbilledet – så lad jer ikke skræmme)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Årets gaveindpakning