8 til ønskelisten – og en rabatkode! – &ARTICLE
Babyplanter og blå kærlighed fra Skjalm P

8 til ønskelisten – og en rabatkode!

ellos_20


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Selvforkælelse er nok en af vores favoritbeskæftigelser. Både i form af lange bade, lækre cremer og afslapning, men også i form af boligfornyelse. Der er intet bedre end at købe nye ting, som gør det hele lidt mere lækkert; det tror jeg vi alle kan nikke genkende til.

Vi shopper rigtig meget online, fordi det er nemt og man slipper for at stå i kø ;) Hvilke dovne mennesker vi dog er blevet. Og listen over online-shops er lang.. meget lang! Blandt dem står Ellos, som de seneste år må siges at have fornyet sig selv og rykket til ‘the next level’. Vi har derfor valgt at finde nogle af vores favoritter, som blev til disse 8 skønne ting, du ser ovenfor. Faktisk er nummer 2 (det grå tæppe) allerede shoppet hjem og skulle gerne ligge i vores stue inden længe.

Væglampen med hylden er en jeg har kigget på et par gange efterhånden; den er ret fin, og samtidig funktionel, da den jo – selvsagt – fungere som hylde, men også har et lille USB-stik i sig, så man kan lade telefonen op direkte fra den. Jeg er altså fan!

Udover disse 8 herlige ting, har vi også fundet en rabatkode til jer, som giver 20% rabat på ovenstående ting (og resten af Ellos’ boligsortiment). Rabatkoden er 345446 og den gælder til og med 22. november, så du har stadig et par dage at tænke i :)

Klik her for at shoppe med rabat.


1. Gulvtæppe med mønster | 2. Gråt gulvtæppe | 3. Bordlampe | 4. Spejl | 5. Stol | 6. Barbord | 7. Væglampe | 8. Viskestykke


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Babyplanter og blå kærlighed fra Skjalm P