&ARTICLEs 3 bedste råd til indretning af din bolig – &ARTICLE
8 til ønskelisten - og en rabatkode!

&ARTICLEs 3 bedste råd til indretning af din bolig

3raad


Billeder er lånt af KABE


Vi er af og til blevet spurgt om, hvad vores bedste tips til boligindretningen er, og selvom vi hverken er stylister, indretningsarkitekter eller lignende, så har vi dog alligevel et par generelle råd at dele ud af, som med garanti vil sørge for komplimenter fra dine gæster og gøre dit hjem mere unikt og indbydende. Herunder finder du vores 3 bedste råd til indretning.

Råd nummer 1: Giv din vægge liv med farver.
Vi danskere har det med at være lidt farveforskrækkede, når det kommer til valg af vægfarve. De største beslutninger vi gør os i på den front er, om farven skal være snehvid, perlehvid eller en anden form for hvid. Kedeligt, ikke? På billederne herover ser i KABE, som er virkelig populært i Danmark. KABE har eksisteret siden 2014 og er en indfarvet spartel, som efterlader din væg med et råt finish, der giver spil og liv til hele rummet. Du behøver ikke at ændre en væg i hvert rum, men én enkelt væg i hele boligen kan være nok til at give nyt liv til alle rummene. Personligt er vi helt vilde med at gøre det på den væg, som sengegavlen står op ad. Eksempelvis i farven Deep Blue fra KABE med messingdetaljer på væggene.

Råd nummer 2: Pres ikke alle din møbler op ad væggene.
Desværre har alt for mange tendens til at kaste alle tingene ud i rummets kanter og spise væggene. Det får rummet til at synes mindre, og det er altså heller ikke så spændende eller inspirerende at træde ind til. Prøv i stedet at vend din sofa, så den står ud fra væggen. Lad være med at sætte dit spisebord op til væggen, men lad det stå midt i rummet. Eller prøv at del din stue op ved at sætte TV-bordet ud fra væggen. Det vil med garanti give et frisk pust, og det kræver blot lidt rykken-rundt.

Råd nummer 3: Smid ud.
Hvis du står med noget, som du tænker, at du nok får brugt på et tidspunkt, så skil dig af med det. Ligesom tøj. Vi er simpelthen for gode til at købe alt for mange nips-ting og alt for dårlige til at skille os af med det igen. Til sidst står det bare og fylder, og i stedet for at være en fryd for øjet som først tænkt, så bliver det en øjebæ. Har du meget nips og kan du bare ikke få dig selv til at smide det ud, så køb hellere en pæn form for opbevaringsmøbel og gem det heri til den dag, hvor du måske får brug for det igen, i stedet for at lade det tage dyrebar plads i vindueskarmen eller på spisebordet.

Ekstra råd, som burde være almen viden: Sammenlign ikke med boligmagasinerne.
Ja, det ser flot ud. Ja, vi vil alle ved første øjekast have et Bo Bedre-hjem. Og ja, det giver likes på Instagram. Men det er for det meste ikke så praktisk indrettet. Hvor komfortabelt er det at have et tæppe lagt fint henad sofaen, så man ikke kan sidde i halvdelen af den i frygt for at krølle tæppet? Eller hvor smart er det at have en ‘kold’ flaske vand med korkprop stående på spisebordet en hel dag? Ikke den bedste langsigtede løsning ;) Derudover skal der selvfølgelig også nævnes de mange tusinde kroner, der lægger bag hvert opstillet bolig-billede i de fine magasiner. Det bliver bare aldrig et ‘rigtigt’ hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

8 til ønskelisten - og en rabatkode!