Ny trend: Velour – hop med på bølgen! – &ARTICLE
&ARTICLEs 3 bedste råd til indretning af din bolig

Ny trend: Velour – hop med på bølgen!

velour


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


I 2015 var det marmor, i år har det være stærke farver, messing og tildeles beton. Og næste år vil vi klart se meget mere velour, end vi allerede gør nu. Det er vores bud på trenden i 2017 i hvert fald. Allerede nu ser vi en stigende efterspørgsel efter velour og antallet af hjem med items af velour er i høj kurs. Men hvordan får man lige implementeret velour ind i boligen uden det bliver overdrevet og fimset?

Personligt ville jeg give min højre arm for en lyserød veloursofa, men det må jeg nok se langt efter, for det er stadig lidt for vovet til Jacob. I stedet har jeg været så heldig at få lov til at købe lidt velourpuder til sofaen i mørkeblå og grå, for vi skulle jo nødig få de der pigefarver ind i hjemmet, som trækker maskuliniteten ud af os ;)

Har du det også lidt svært ved velour og er ikke helt klar til at kaste dig ud i det vilde projekt, så kan det være en god ide at starte ud med for eksempel lidt puder, gardiner eller en fin puf. Når du så er klar til at tage næste spring (eller har overtalt kongen i hjemmet), så kører du den all in på sofa.

Velour er unægteligt en trend, som vil vinde danskernes – og resten af nordens – hjerter det næste års tid. Det minimalistiske og rå bliver trukket lidt i skyggen og vi vil i stedet se kontraster, rå og naturlige detaljer mikset med fløjsblød velour, sarte farver og liv.

Vi har samlet lidt velour-favoritter (i den høje ende af prisskalaen) her for at give lidt inspiration til “komme i gang med velour”.

Lyserød puf | Blå puf | Bordeaux pude | Grøn pude | Bordeaux sofa | Blå pude

Billedekilde: Sheerluxe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

&ARTICLEs 3 bedste råd til indretning af din bolig