Glædelig 1. advent: Vind Kubus lysestage fra by Lassen – &ARTICLE
De bedste Black Friday boligtilbud

Glædelig 1. advent: Vind Kubus lysestage fra by Lassen

foerstadvent

God formiddag og glædelig første advent! :) Det første lys er tændt og vi er hermed klar til at sætte vores adventskalender i gang. Der kommer rigtig fine præmier i dag og de 3 næste søndage, så vi håber I vil være med, og I glæder jer lige så meget som vi gør.


VIND KUBUS LYSESTAGE

Vi sætter gang i første advent ved at udlodde den populære Kubus lysestage fra by Lassen i sort til en værdi á 949 kroner. Du deltager ved blot at lægge en kommentar til dette indlæg, så vi har navn og e-mail til at kontakte den heldige vinder :) 

Vi bliver utroligt glade, hvis du vil klikke på det lille blå “like”-ikon fra Facebook herunder, så du deler indlægget med dine venner. Det er ikke et konkurrencekriterium, men da vi er en helt ny blog, sætter vi stor pris på alt den eksponering, vi kan få.

Den heldige vinder trækkes på søndag klokken 12:00, når vi afslører hvad næste adventskonkurrence er. Held & lykke!

 

193 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

De bedste Black Friday boligtilbud