Endelig: ZARA HOME er åbnet i Danmark. Kom med indenfor! – &ARTICLE
Glædelig 1. advent: Vind Kubus lysestage fra by Lassen

Endelig: ZARA HOME er åbnet i Danmark. Kom med indenfor!

zarahome zm dsc_0131 dsc_0115 dsc_0102 dsc_0114

I fredags var vi inviteret med til åbningen af ZARA HOME i Danmark; det er den første af sin slags i Danmark, og de har ikke sparet på noget. 600 kvadratmeter fordelt på to etager lige i starten af Købmagergade og med de smukkeste produkter. Der var julelys i vores øjne! :)

Som vi kender det fra ZARA butikkerne, der konstant opdaterer med nyheder, så kan vi forvente det samme med ZARA HOME. 2 gange om ugen får de nemlig varer ind og kollektionerne skifter løbende, så der er næsten altid nye goodie at hente, og vi kan godt garantere jer, at jeres kreditkort kommer til at gløde med alle de lækre interiørting, der er at hive hjem – til billige penge. ZARA HOME består af 4 kollektioner, som hver har 3 underkollektioner. Det betyder ikke et snævert udvalgt, men der er noget for en hver smag uden det bliver rodet, og det må da siges, at være en rar ting.

Du kan besøge den nye ZARA HOME butik på Købmagergade 3 i indre København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Glædelig 1. advent: Vind Kubus lysestage fra by Lassen