Glædelig 2. advent: Vind lækre produkter fra Nomess – &ARTICLE
Spar 20% på lækker lyd fra B&O Play - kun i dag!

Glædelig 2. advent: Vind lækre produkter fra Nomess

andena


Annonce


Glædelig anden advent allesammen! Vi håber I nyder den søde juletid, og er ved at få styr på julegaverne – hvis ikke, så har vi lavet en guide her, som du med fordel kan tage et blik på :)

Først og fremmest tusind tak for den dejlige respons, vi har fået på første adventskonkurrence den seneste uge. Det er helt overvældende! Vi har trukket en heldig vinder af sidste uges konkurrence; den heldige vinder er Sophie P, som har fået direkte besked.


Og så til denne uges konkurrence, som byder på lækre produkter fra Nomess Copenhagen, som vi tidligere har omtalt et par gange (eller to) herinde.

Vind reflection mirror, notebooks & gel pens

Det er med stor glæde, at vi i samarbejde med Nomess Copenhagen kan udlodde det populære reflection mirror, de fine notesbøger og de seje gel pens til én heldig læser. Gaverne har en værdi af knap 900 danske kroner, og vi kan med sikkerhed sige, at den heldige vinder bliver glad for disse lækre ting.

Du deltager ved at lægge en kommentar til dette indlæg med dit navn og din email. 

Hvis du er ekstra sød, så bliver Nomess rigtig glade for flere følgere på deres (mega pæne) Instagram-konto lige her – og det samme gør vi på vores egen her.

Vinderes findes på søndag klokken 12:00, når tredje adventskonkurrence sættes i gang. Held & lykke!

85 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Spar 20% på lækker lyd fra B&O Play - kun i dag!