Spar 20% på lækker lyd fra B&O Play – kun i dag! – &ARTICLE
Julegaveidéer under 149 kroner

Spar 20% på lækker lyd fra B&O Play – kun i dag!

beoplay


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Åh, hvor har vi længe sukket efter denne smukke, smukke Beoplay A2 fra B&O Play – den står da også på vores begges ønskelister i år, men det ville være at lyve, hvis vi ikke har overvejet selv at klikke den hjem i dag, da Boozt.com kører med 20% rabat på denne og mange andre varer. Overvejer du også at shoppe noget med hjem? Så indtast koden NOW20 på dit køb over 999 kroner, og Boozt trækker 20% fra. Men skynd dig – rabatkoden gælder kun i dag (4. december 2016).

Højtaleren her kan stilles i vindueskarmen, på kontorbordet, hænges på en knage eller transporteres med rundt, når du har brug for musik. Du får den i et minimalistisk og tidsløst design, og så er Bang & Olufsen jo kendt for deres lyd, som der ingen fingre er at sætte på.

Denne model kan købes i to farver hos Boozt: Ocean Blue og Black. Ocean Blue er meget, meget mørkeblå og på grænsen til sort, hvor Black har et gråligt finish. Du kan finde flere lækre produkter fra B&O med rabat her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Julegaveidéer under 149 kroner