INSPIRATION: Daybeds gør dit hjem eksklusivt – &ARTICLE
NYHED: Møbler du ikke kan holde fingrene fra

INSPIRATION: Daybeds gør dit hjem eksklusivt

daybed


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Vi har alle sukket efter daybeds – og det er der intet at sige til. En daybed kan med ét forandre stilen i dit hjem til det mere ekslusive. De er minimalistiske og passer ind i de fleste hjem, og så kan de bruges som et pyntemøbel, som gæsteseng, som ekstra plads, når du har gæster eller bare til at gøre dig glad, når du ser på den :)

Når du skal vælge en daybed, så husk at gå efter hvilket materiale, der passer bedst ind i din indretning; er det læder eller stof, du er på udkig efter? Tænk også gerne over farven. Hvis du har et meget farverigt hjem, kan det være godt med en afdæmpet farve på din daybed, hvorimod hvis du har et meget farvedæmpet hjem, må du gerne skille dig lidt ud med en lys læder, røde eller blå farver.

Herhjemme har vi selv kigget meget efter de smukke møbler fra handvärk; de har ifølge os et perfekt skandinavisk look, de er minimalistiske og passer i alle vores rum, men har samtidig detaljer, der gør dem yderst eksklusive at se på. Vi har samlet vores favoritter fra handvärk og andre brands herunder.

hd_e14_br0163_pi-2
// House Doctor daybed, 5.899 dkk //


square-rest-stol
// Bloomingville daybed, 7.999 dkk //


unspecified-3// Handvärk daybed, 25.980 dkk //


daybed_location_06_download_72dpi_jpg_rgb__280880// Menu daybed, 21.999 dkk //


unspecified-4// Handvärk daybed, 28.980 dkk //


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

NYHED: Møbler du ikke kan holde fingrene fra