Den perfekte kalender: En fryd for øjet og god til tasken – &ARTICLE
Glædelig 3. advent: Vind populær velourstol fra Normann Copenhagen

Den perfekte kalender: En fryd for øjet og god til tasken

designletters


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Nok lever vi i en digital tid, og vi skal helst have alt samlet på telefonen. Inden vi ser os om har vi nok også dankortet og bilnøglerne på telefonen. Hvis der er noget, jeg formentlig aldrig kommer til at skifte hen til mobilen (lidt oldschool er man vel på nogle punkter), så er det kalenderen. Jeg kan finde stor lykke i en (pæn) fysisk kalender, som jeg kan skrive mine aftaler ind i.

I år har været en udfordring uden lige at finde en fysisk kalender, som jeg både synes var pæn, funktionel og ikke kostede spidsen af en jetjager. Jeg har allerede kalenderen fra Atelier Aarhus, men det er en stor en af slagsen, så den er ikke så velegnet til tasken, når man er på farten, men mere til at ligge og pynte hjemme på skrivebordet. I 2016 har jeg haft en fra Nomess, men den laves desværre ikke i den størrelse, jeg har den i dette år, så den var ikke en mulighed.

Efter en del tids søgen efter kalendre, som både indeholder ugedage og plads til noter på én og samme side uden at være lige så stor som et ugeblad, faldt jeg over denne fine en fra Design Letters på Luxoliving. Den koster kun 169,00 kroner, så jeg klikkede den hjem med det samme, og jeg er sikker på vi bliver rigtig gode venner ;)

Er du også vild med kalenderen? Klik den hjem fra Luxoliving her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Glædelig 3. advent: Vind populær velourstol fra Normann Copenhagen