Brug for at holde kulden væk? Få varmen med stil – &ARTICLE
Glædelig 4. advent: Vind alle vores favoritter!

Brug for at holde kulden væk? Få varmen med stil

plaider_andarticle


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Om blot 2 dage danser vi om juletræet, glæder hinanden med gaver, smil, hygge og varme. Det er sådan en dejlig tid! Men det er også en kold tid. Godt nok har den hvide dyne ikke lagt sig over landskabet i Danmark endnu, men vinden har taget fat og frosten kommer snigende, så det er med at holde sig varm. Bedstemors hjemmestrikkede tæppe er fantastisk varmt, men det er måske ikke det mest dekorative, vel? ;)

Plaider er fantastiske til at holde dig varm, og der findes et hav derude, som samtidig er virkelig fine og er en fryd i indretningen. Herover har vi samlet nogle af vores favoritter. Vi (eller egentlig nok kun Daniel – og ikke så meget Jacob) er inde i en douchet lyserød periode, som udvalget herover nok afspejler en anelse. Farven giver et frisk pust og kan peppe en minimalistisk og maskulin indretning op og giver lidt feminin kant. Bruger du plaider i indretningen?

Du kan finde vores favoritter her:
1: House Doctor / 2. Ferm Living / 3. HAY / 4. Cozy Room / 5. HAY / 6. Louise Roe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Glædelig 4. advent: Vind alle vores favoritter!