Lille spejl på væggen der: Derfor skal du bruge spejle i din indretning! – &ARTICLE
Brug for at holde kulden væk? Få varmen med stil

Lille spejl på væggen der: Derfor skal du bruge spejle i din indretning!

spejl-1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Lille spejl på væggen der.. Vi kender alle sætningen, og der er da også god grund til at bruge spejle i indretningen – udover du kan se på dig selv. Her er vores fire bedste bud på, hvorfor (og hvordan) du skal bruge spejle i dit hjem:

1. Skab en illusion om mere plads
Spejle får helt automatisk rummet til at synes større end det faktisk er. Det få rummet til at reflektere sig selv, og derved ser det ud til at være større end det du ser med det blotte øje. Specielt i smalle gange og små badeværelser er spejle et must have, hvis du ikke vil fremprovokere klaustrofobiske fornemmelser hos dig selv og dine gæster.

2. Spejle reflekterer lys
Lys, lys, lys. Desto mere desto bedre. Ligesom spejle reflekterer vores smukke ansigter og ligeledes skønhedsfejl, så reflekterer de også lyset. Udover illussionen om mere plads, skaber du altså også mere lys, hvilket får rummet til at se endnu større ud. Dobbelt op på optur! Derudover vil reflekterende lys også gøre, at du i mindre grad skal bruge lys fra lamper. Om du bliver millionær af at spare på strømmen på denne måde, kan vi ikke garantere, men lidt gør også godt.

3. Gem væggenes hemmeligheder væk
Har du et gammelt hul i væggen fra et ophæng, eller har du fået ridset tapetet? Du kan naturligvis få det lappet, men du kan også gemme skaderne væk ved at hænge spejle henover. Det er en god midlertidig løsning til at rette op på skønhedsfejlene.

4. Spejle er kunst i sig selv
Et spejl behøver ikke være kvadratisk og kedeligt uden nogle detaljer. Et stort rektangulært spejl eller spejle med flere kanter kan give rummet helt nye dimensioner og er pludselig lige så meget en kunstgenstand og et møbel i sig selv, som det er et redskab.

Herunder kan du se nogle af vores favoritter – både til væggen og til bordet (find links under billedet). Hvilket er din favorit?

spejl-2

1. Normann Copenhagen // 2. Hugau Larsson // 3. Gubi // 4. Hübsch // 5. Normann Copenhagen // 6. Bahne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Brug for at holde kulden væk? Få varmen med stil