På udkig efter det perfekte tæppe? – &ARTICLE
Lille spejl på væggen der: Derfor skal du bruge spejle i din indretning!

På udkig efter det perfekte tæppe?

ellos_gulvtaeppe


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Sikke da en dejlig nyhed, der tikkede ind i vores indbakke tidligere i dag: Vi har fået fingrene i en rabatkode, som giver dig 25% rabat på dit næste køb hos ellos.dk, hvis du shopper senest 8. januar 2017. Det er da en god måde at skyde det nye år ind :)

For en måneds tid siden fik vi dette fine, grå ryatæppe hjem. Egentlig var det meningen, det skulle ligge under sofaen i stuen, men med en lav sofa, var det ikke lige sagen. Gulvtæpper fungerer nemlig bedst til sofaer, der svæver lidt højt over gulvet. Vi valgte derfor at lægge det under spisebordet i stedet – og det passer perfekt hertil. Det har givet en helt anden stemning i spisestuen, og så er det altså en dejlig fornemmelse at kunne varme tæerne på det bløde gulvtæppe, når vi spiser morgenmad i weekenderne.

Vil du også have gulvtæppet hjem i sin spisestue? Eller måske noget andet lækkert fra Ellos? Så kan du bruge koden 355401 ved check-ud og spare 25% til og med den 8. januar 2017. Du kan dog ikke bruge koden på varer, der i forvejen er på tilbud og enkelte brands er ekskluderet.

God shoppelyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Lille spejl på væggen der: Derfor skal du bruge spejle i din indretning!