På udkig efter det perfekte tæppe?

ellos_gulvtaeppe


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Sikke da en dejlig nyhed, der tikkede ind i vores indbakke tidligere i dag: Vi har fået fingrene i en rabatkode, som giver dig 25% rabat på dit næste køb hos ellos.dk, hvis du shopper senest 8. januar 2017. Det er da en god måde at skyde det nye år ind :)

For en måneds tid siden fik vi dette fine, grå ryatæppe hjem. Egentlig var det meningen, det skulle ligge under sofaen i stuen, men med en lav sofa, var det ikke lige sagen. Gulvtæpper fungerer nemlig bedst til sofaer, der svæver lidt højt over gulvet. Vi valgte derfor at lægge det under spisebordet i stedet – og det passer perfekt hertil. Det har givet en helt anden stemning i spisestuen, og så er det altså en dejlig fornemmelse at kunne varme tæerne på det bløde gulvtæppe, når vi spiser morgenmad i weekenderne.

Vil du også have gulvtæppet hjem i sin spisestue? Eller måske noget andet lækkert fra Ellos? Så kan du bruge koden 355401 ved check-ud og spare 25% til og med den 8. januar 2017. Du kan dog ikke bruge koden på varer, der i forvejen er på tilbud og enkelte brands er ekskluderet.

God shoppelyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *