Trends: Det kommer vi til at se i 2017 – &ARTICLE
På udkig efter det perfekte tæppe?

Trends: Det kommer vi til at se i 2017

2017_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Nok er vi ikke fremtidsforskere, og det kan være farligt at sige noget om tendenser, men vi har nu alligevel taget et blik i krystalkuglen og dét mikset med vores egen interesse og flair for indretning og design, kommer vi her med vores bud på, hvordan 2017 ser ud i det moderne hjem.

Velour – men ikke i alle afskygninger
Vi har omtalt en del gange herinde efterhånden, og om man kan lide det eller ej, kan vi ikke komme udenom at velour for alvor fik sit indtog i det danske hjem i slutningen af 2016. Vi forventer at denne trend vil blive endnu mere synlig i 2017 – men ikke overalt i hjemmet. Primært vil vi se sofaer, puder og tildels stole i velour. Farverne vil være varierende, men specielt grålige og blålige nuancer vil blive populært, mens bordeauxrød og douchet lyserøde nuancer heller ikke er helt ved siden af.

astha-winter16Foto: Sofakompagniet.dk

Ud med det sterile – ind med personlige
De seneste år har vi sent en tendens til, at vores hjem er blevet mere og mere sterile og nipsting nærmest har været bandlyst. Ingen pyntegenstande og helst få, større møbler. Denne tanke er vi ved at bevæge os væk fra, og nips er stadig ikke ‘in’, som for 30 år siden, men der gøres igen plads til det i den moderne indretning. Vi forventer at komme til at se det tidligere sterile look møde det naturlige og og industrielle med et touch af personlige detaljer, som skaber kontraster. Materialer som mørk træ og beton vinder mere og mere plads og gør sig godt sammen med den minimalistiske stil.

d_largeFoto: Reform.com

Andet end hvid
Vi har alle set pæne instagram-billeder med hvide vægge, hvide gulve og tilnærmelsesvis hvide møbler – det meget sterile look. Farver har været en by i Rusland i mange hjem de seneste år, men er nu også på vej tilbage i de danske hjem. Vi kommer til at se møbler i farver, køkkener i mørkere nuancer og ikke mindst vægge i andet end hvid. Lad være med at male hele din stue mørkebrun i morgen, for det er ikke nødvendigvis en god løsning for dig. En enkelt væg i en mørkeblå eller mørk grøn-brun nuance kan være nok til at give dit hjem et nyt – og moderne – look.

a_largeFoto: Reform.com


Snakker vi om drømmeboligen i 2016, ledte vi efter hvide trægulve, store vinduespartier, møbler i douchede farver og god opbevaring, som gemte de mange nips-ting og ikke så kliniske ting væk. Drømmeboligen i 2o17 er anderledes; den byder på farver, mørkere nuancer og udfordrende materialer. Forestil dig en stue med et velourmøbel kombineret med et sort køkken med betongulv mikset med en rå detaljer, og så har du en god base for drømmeboligen anno 2017 i det moderne hjem.

Vi har herunder samlet vores favoritmøbler og boligtilbehør, som vil klæde din bolig på til at matche tendenserne i 2017. Spar 25% LIGE NU med rabatkoden WINTERSALE25 på nedenstående produkter.

2017_2

Shop her: 1. Normann Copenhagen / 2. Louise Roe / 3. L:A Bruket / 4. WOUD / 5. Normann Copenhagen / 6. AYTM / 7. Menu / 8. House Doctor / 9. Normann Copenhagen / 10. Nomess / 11. Nomess / 12. HAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

På udkig efter det perfekte tæppe?