Nyheder fra MENU: Få et sneak peek! – &ARTICLE
Trends: Det kommer vi til at se i 2017

Nyheder fra MENU: Få et sneak peek!

menu_1

Forleden stødte vi på en spændende designnyhed på Instagram: MENU lancerer snart deres SS17 kollektion, og ud fra hvad vi så var der ingen tvivl om, at denne kollektion kommer til at feje benene væk under de designglade. Kollektionen indeholder mere end 20 nye og redesignede produkter, og vi har fået lov til at give jer et sneak peek på kollektionen.

Udover de mange spændende ting herunder, så kommer vi til at se et godt miks af møbler; fra bænk til sofa og bord, nye lamper og en masse home accessories, som vi alle vil stå i kø for at eje. Hvis vi kun måtte vælge ét produkt (selvom det nærmer sig det umulige) fra den nye SS17 kollektion, må det blive Eschassé gulvvasen, som I finder blandt billederne herunder. Udsalgsprisen på denne vil være 3.495 DKK, og jeg tror godt vi alle kan blive enige om, at den er alle pengene værd.

Kollektionen fra MENU lander omkring februar – marts 2017. Vi vil naturligvis linke til vores favoritter så snart kollektionen er at finde online.

Vil du opdateres om nyheder fra vores foretrukne designerbrands? Følg med her.


menu_3

menu_6

godot_location_07

menu_4

menu_2

menu_5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trends: Det kommer vi til at se i 2017