Trend: Røgfarvet glas – &ARTICLE
DIY: Balloner med tyl til fest, barnedåb eller bare for hygge

Trend: Røgfarvet glas

vase


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Glasset eller vasen der langsomt går fra klart og gennemsigtet til alverdens farver eller har et uklart glas; vi kalder det røgfarvet glas. Vi ser det i drikkeglas, vaser, bordplader og sågar i spejle, og der er ingen tvivl om, at røgfarvet glas for alvor er ved at have vundet sin plads tilbage i hjerterne hos de designglade siden 70’erne. Det samme spørgsmål går bare igen; hvordan bruger man disse unikke produkter i indretningen, hvis man samtidig ønsker at holde en rød tråd i indretningen?

For det første er det vigtigt, du ikke lader dig skræmme af røgfarvet glas. De ting du vælger at style glasset skal være afdæmpede og enkle, således du lader røgfarven tale for sig selv og kommer til at være det bærende designelement. Skal du pynte et bord med røgfarvede vinglas (måske endda i forskellige farver?), så hold resten af bordet i svage nuancer og en buket blomster i grønlige nuancer. På den måde kommer glassene til sin ret, og du vil få en unik og smuk bordpynt.

vase_samlet
p1011938

Har du røgfarvede vaser, du har svært ved at sammensætte med de rigtige blomster? Det forstår vi godt, for det kan virkelig være en balancegang. Vi foretrækker personligt en dusket gren af en art sammen med en farverig tykstilket blomst; det bryder stilen og skaber kontraster.

Røgfarvet glas findes i mange afskygninger, og kan styles på mange forskellige måder, så de passer netop ind i din indretning – har du et produkt, som du ikke ved, hvordan du skal style, så bed endelig om hjælp her i kommentarfeltet :) Herunder har vi samlet nogle af vores favoritprodukter, hvis du vil prøve dig af med denne nye – og smukke – trend.

roeg

1. MENU // 2. By Nord // 3. By Nord // 4. Normann Copenhagen // 5. Louise Roe // 6. Louise Roe // 7. Louise Roe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

DIY: Balloner med tyl til fest, barnedåb eller bare for hygge