Brand focus: MENU – &ARTICLE
Trend: Røgfarvet glas

Brand focus: MENU

menu_brand


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Forleden skrev vi om MENUs nye SS17 kollektion, der snart lander i butikkerne, og som vi begge tror bliver et sikkert hit hos alle os designelskere. Vi synes, den nye kollektion endnu engang beviser at MENU virkelig har haft stor succes med den “turn around” som de har været igennem inden for de sidste par år, og nu fremstår som et af de mest populære brands til hjemmet.

Hvis man for 3-4 år siden viste folk den nye kollektion og sagde, at den var fra MENU, tør vi godt sige at mange ville være lidt skeptiske om det nu også kunne være rigtigt. Selv synes vi også at brandet på det tidspunkt fremstod lidt for ordinært, og at deres produkter mest henvendte sig til den hårde del af hjemmet, for eksempel køkkenet. Men som vi nævner ovenfor, så har de virkelig formået at løfte deres brand til nye højder samtidig med, at de har udvidet deres sortimentsfokus ud i alle hjemmets rum, og har i de seneste år designet op til flere hits, som står i tusindvis af hjem rundt om i Danmark.

MENU formår hvert år at designe nogle produkter der stikker lidt ud i forhold til, hvad der normalt er trenden på det givne tidspunkt, hvilket er et frisk pust i forhold til mange af de brands ude på markedet, der har en tendens til kun at satse på det sikre og nogen gange også lidt kedelige. Det gør de ved altid at have et godt øje til hvad der er upcoming trends, samt ved altid at finde nye kreative mennesker til at designe produkter for dem. Man kan næsten sidestille dem med nutidens tøjmærker, der lever af at komme med nye kollektioner og skabe nye trends.

MENU’s vision er meget simpel. Vi ønsker at gøre verdenen til et bedre og mindre kompliceret sted. Vi arbejder med nogle af de mest spændende og kreative designere, for at producere design i høj kvalitet med et skandinavisk tvist. Hvor end vi kan, ønsker vi at arbejde sammen med de lokale rundt om i verdenen, for at skabe det bedste moderne design.” – fortæller MENU.

Et af de mest populære produkter fra MENU er deres POV Candleholder, der fås i et utal af forskellige nuancer, og findes både til væg og bord. Den er meget stilren, og passer derfor ind i stort set alle hjem, og kan være med til lige at give ens væg eller bord det sidste i forhold til indretningen.

Selv, er vi helt pjattede med deres lampekollektion, hvor sammensætningen af stilrene metaller og en simpel udformning, skaber nogle inspirerende lamper til alle rum i hjemmet. Især Franklin Chandelier står pt. højt på vores wishlist til hjemmet, da den er indbegrebet af overstående. Den findes for tiden i messing, stål og sort, og egner sig både som en lampe over spisebordet, samt til at hænge i hjørnet i stuen.

En sidste ting der gør at MENU har en særlig plads i vores bolighjerte er at selvom, de har en masse inspirerende produkter i deres sortiment, så har de også hjertet på rette sted. For nogle år siden, lancerede de en hel kollektion af interiør kaldet Nepal project. Hele kollektionen bliver produceret af den lokale befolkning i Nepal, og er dermed med til at skabe bedre levevilkår i et af verdens fattigste lande. Man kan blandt andet få håndvævede plaider, puder og bamser fremstillet af lokale råvarer. Det er god stil :)

menu

1. Marble Wall Clock // 2. POV Candleholder // 3. Franklin Chandelier // 4. JWDA Concrete Lamp // 5. Bottle Grinder // 6. Wire Pot

Tip os gerne om bolignyheder, inspiration og ønsker på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trend: Røgfarvet glas