Scenes of Splendour – se de mange nyheder her! – &ARTICLE
Brand focus: MENU

Scenes of Splendour – se de mange nyheder her!

fl_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


I sidste uge var vi inviteret til champagne og østers i formidable lokaler i indre by, hvor vi skulle præsenteres for ferm LIVINGs SS17 kollektion. Kollektionen går under navner ‘Scenes of Splendour’ og man må sige, at det virkelig også er nogle pragtfulde og betagende nyheder ferm LIVING kommer med inden længe.

I de smukke lokaler hang blandt andet disse spejle, som jeg tænker må være et must-have for de fleste af os? De bliver i hvert fald et must-have hjemme hos os ;)

fl_2

Udover større møbler som sofaer, vitrineskabe, spejle og skriveborde, kan vi også se frem til en masse lækre køkken-accessories, sengetøj i fine farver, nye puder i salon-look samt bakker og vaser.
Hvad siger I til denne krukke, som er ideel til salt eller peber?

fl_3

Nogle af nyhederne fra SS17 kollektionen er allerede landet hos Moodings.com og Luxoliving.dk, og flere vil komme senere hen. Endnu engang må man sige, at ferm LIVING har formået at fornye sig og lege med designet, mens de holder identiteten intakt. Vi glæder os!

fl_4

Vil du læse mere om ferm LIVING, så kan du læse vores ‘Brand focus’ her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Brand focus: MENU