Kontorstole i pænere nuancer – &ARTICLE
Scenes of Splendour - se de mange nyheder her!

Kontorstole i pænere nuancer

kontor


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Intet ondt herfra om kontorstole med god rygstøtte, store armlæn og hjul under – og så alligevel; for pæne er de ikke. Er du lidt træt af at ligge i sofaen med computeren, der brænder sig varm på skødet af dig, mens du får hold i nakken? Der er hjælp at hente, hvis du er på udkig efter en stol til hjemmekontoret, som ikke er en øjebæ. Herunder har vi 6 bud på stole i forskellige ‘kategorier’, som alle er pæne og komfortable:

Til dig uden skrivebordet…

kontor_baerbar
Har du ikke et skrivebord, men vil du stadig gerne sidde behageligt, mens du arbejder ved computeren? Så er disse to det perfekte bud til dig! Både stolen fra woud og stolen fra MENU står pænt i hjørnet af stuen og kan benyttes af dine gæster (og naturligvis dig selv) som den perfekte TV-stol, men er også særdeles gode til dig med bærbaren på skødet, der ikke vil have ondt i ryggen og hold i nakken.

Se stolen fra woud her // Se stolen fra MENU her


Til den minimalistiske…

kontor_mini
Er sådan en stol lidt en øjebæ for dig, uanset hvor du kigger hen? Dét findes der også råd for! Til den minimalistiske type, som ikke er vild med de større møbler, er disse varianter fra MENU det sikre valg. Begge stole har vi hørt skulle gøre sig godt til grønne planter og hvide gulve ;) Vil du sidde ekstra dejligt, kan du få en specielsyet hynde til String Chair her.

Se ‘Afteroom’ stolen fra MENU her // Se ‘String Chair’ stolen fra MENU her (hvid) og her (sort)


Til den multifunktionelle type…

kontor_3
Går du op i, at intet i indretningen er overlagt til tilfældighederne – og dine møbler skal være multifunktionelle? Så er de disse stole fra Normann Copenhagen og Muuto det perfekte valg til dig! Begge stole fungerer både som lænestol, stol til spisebordet samt kontorstol, og er derfor de oplagte valg for dig, der gerne vil bruge møblet i alle rum.

Se stolen fra Normann Copenhagen her (se flere varianter her) // Se stolen fra Muuto her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Scenes of Splendour - se de mange nyheder her!