Nyheder fra Kay Bojesen – &ARTICLE
Kontorstole i pænere nuancer

Nyheder fra Kay Bojesen

kay_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


I denne uge fik vi et indblik i hvilke nyheder, der kommer fra designklassikeren Kay Bojesen.

Kollektionen kommer til at indeholde nye dyr samt en nyfortolkning af kendte design fra tidligere, og som altid har de kun taget udgangspunkt i de dyr, der er tegnet af designeren selv, da han levede. Men i år har man også fundet en ny og smuk måde at vise hans mange fantastiske tegninger frem på.

Nedenfor kan I se nogle af de nyheder, som vil komme i løbet af foråret, og vi er begge allerede forelsket i den nye sangfugl – Ravn, som bliver det 8. medlem af den populære sangfugle-familie. Det skyldes især, at man i år har valgt at satse på en blanding af blank og mat sort, som giver fuglen et stilrent look, og gør den idéel til alle hjem.

kb_39481_01_pr

Herudover vil der som noget nyt komme fine nye lærredsbilleder med portræt af Zebraen, der var det første dyr tegnet af Kay Bojesen. Vi tror at billederne, der er lavet i samarbejde med HageDornHagen, kommer til at blive et hit i alle børneværelserne, og kan også afsløre at der kommer lærredsbilleder med andre dyr i fremtiden.

kb_39301_39300_01

Nyhederne fra Kay Bojesen lander omkring februar – marts i år. Indtil da, kan du se dem her, sammen med de nuværende dyr i familien.

Kan du ikke vente, kan du shoppe dine nuværende favoritter her.

Tip os gerne om bolignyheder, inspiration og ønsker på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Kontorstole i pænere nuancer