Tip: Billig opslagstavle fra Søstrene Grene – &ARTICLE
Nyheder fra Kay Bojesen

Tip: Billig opslagstavle fra Søstrene Grene

gitter

Det sker jævnligt, at vi besøger Frederiksberg Centret eller Fields, og begge steder huser dejlige Søstrene Grene butikker, og vi kan ikke lade være med at lige at stikke hovedet ind forbi og se, om der er landet nogle spændende nyheder på hylderne.

Forleden faldt vi over dette sorte gitter, som vi tænkte var ideelt som opslagstavle, og selvom Søstrene Grene plejer at være billige med deres produkter, så var vi lidt bange for at se prisen på dette, da gitre ikke er det billigste i verden at få fat i (de pæne vel at mærke) – det var dog et smil, der kom frem, da vi så det kostede omkring 60 kroner. Amen altså, det er jo utroligt :)

Vi tog straks gitteret under armen og fik hængt det op over vores nye hjemmekontor, som vi snart viser lidt mere af.

Gitteret kan bruges sammen med store papirklips og klemmer, som du kan bruge til at hænge notater, billeder eller motiverende beskeder til dig selv op med. For at gøre det mere dekorativt kan du for eksempel finde en fin plante, du kan sno op af kanten.

gitter1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nyheder fra Kay Bojesen