Vores hjem: Kontorhjørnet – &ARTICLE
Tip: Billig opslagstavle fra Søstrene Grene

Vores hjem: Kontorhjørnet

kontor-hjem_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Det er ikke mange billeder, vi har vist af vores fælles hjem her på Amager – hvilken skam, for vi bor altså ret pænt, hvis vi selv skal sige det ;) Dog har vi vores små øjebæer rundt om i lejligheden, som lige så stille bliver udskiftet til det smukkere. For eksempel var vores lille hjørne i stuen, som blev brugt til kontor ikke det pæneste i landet. Faktisk så grimt, at vi ikke ville vise jer et før-billede ;)

desk1

Det blev der dog ændret på, da vi forleden fik købt et nyt og lyst skrivebord, som kunne udskifte det gamle, grimme sorte vi havde. Skrivebordet vi købte er dette fra Unoliving. Det kræver lidt tålmodighed i forhold til at få samlet, men når dén del er klaret, så bliver du et gladere menneske. Du bliver særdeles glad for skufferne, så alting ikke ligger på bordet og ligner et mekka af rod. Hvis man ønsker at spare lidt penge på kontorindretningen, kan man overveje at købe brugte kontormøbler.

Det hvide møbel har gjort et kæmpe forskel i rummet, som synes meget større end før, men for at det ikke skulle blive for sterilt, har vi pyntet med vores lille monstera-plante, en fyrfadsstage fra Louise Roe, samt vores flotte JWDA lampe fra MENU, der kan justeres i lysstyrken. På væggen bag har vi dette gitter.

desk2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tip: Billig opslagstavle fra Søstrene Grene