Skab nyt liv til dit hjem billigt og nemt: Malede gulve – &ARTICLE
Vores hjem: Kontorhjørnet

Skab nyt liv til dit hjem billigt og nemt: Malede gulve

floor

Kender du følelsen af, at du gerne vil have, der sker noget nyt, men du har ikke lige råd til den flotte lænestol fra GUBI eller de 4 nye lamper fra House Doctor? Dét kender vi! Men der behøver ikke at være en omkostelig fornøjelse at fornye din bolig og give den et frisk pust. Faktisk kan det gøres relativt billigt, hurtigt og nemt!

floor_2
Picture sources: A beautiful mess & Gyrithe Lemche


Vi har før snakket om, hvad farvede vægge kan gøre for helheden af ens hjem, men har du tænkt på, hvordan gulvet kan give nyt liv? Gulvet er nok noget at det, som vi allermest forskrækkede (eller bare ikke tænker) over at at gøre noget, når vi gennemtænker mulighederne for at re-designe sit hjem. Tag et smut forbi din lokale farvehandler og kom hjem med en spand maling, så er du allerede godt på vej til at skabe nyt liv!

At male sine gulve giver selvsagt et frisk pust til det sædvanlige hjem, men det kan også være med til at fremhæve møbler, skabe mere hygge, mere plads – og i den grad mere personlighed! Herunder et par gode tommelfingerregler, hvis du kaster dig ud i mal-gulvet-projektet:

sfd4b09e86a045f41febfeeeffd2096bfef
Picture source: Coco Lapine Design


  • Du skal ikke være bange for sorte gulve, men brug den sorte farve med omtanke, da den sluger plads og lys. Gå derfor kun efter sorte gulve i lyse rum. Og kom gerne lyse tæpper på gulvet for at skabe lys og kontrast.
  • Pastelfarver går rigtig godt med træmøbler
  • Hvide gulve kræver farvede og/eller tunge møbler for et ikke-sterilt look
  • Grå (hvad enten det er lysgrå, mørkgrå, koksgrå eller en-eller-anden-grå) går godt til de fleste hjem og er den sikre løsning

Held og lykke!

floor3
Picture sources: Cherry blossom world & Details Oriented by shape+space

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Vores hjem: Kontorhjørnet