En dejlig flyder – og endda til halv pris! – &ARTICLE
Trick: Brug farverne rigtigt - sådan gør indretningsarkitekterne

En dejlig flyder – og endda til halv pris!

wm


Annonce


Ahh, her sidder man godt! Ved siden af &ARTICLE og diverse andre selvstændige projekter, sidder jeg – Daniel – til dagligt ved Bloggers Delight, som de fleste af jer nok kender. Vi er så priviligeret at have haft kronisk vokseværk i 5 år, så vi nu skulle udvide til større kontorlokaler. Vi overtog i mandags, og hvem andre end boligbloggeren her, skulle have tjansen for at indrette kontoret, så det blev det absolut sprødeste kontor? ;)

I den forbindelse har vi erhvervet os denne smukke, smukke sofa fra WM Living. Man sidder fantastisk i den (og ligger mindst lige så godt skulle jeg hilse at sige!), og så giver det altså en ro i kroppen, at den passer godt ind til interiøret her og løfter det hele lidt.

Komfortabel og funktionel
Nogle af de kriterier jeg er gået efter i jagten på den perfekte sofa har været, at sofaen skulle være komfortabel og den skulle være funktionel. Den kan være nok så pæn, men hvis man ikke sidder godt i den, så er det lidt ligemeget :) Det er heldigvis tilfældet her – at man sidder godt altså – og det er så svært at slippe den igen, når man først har sat sig. Udover komforten, så er den ualmindeligt funktionel. Det er en god modulsofa, hvor det er let som en leg at skille den ad og tilføje/fjerne moduler, hvis man vil det. Det har været et must for os, da vi aldrig ved, om vi kommer til at skal udvide igen, og den skal fylde mere i et eventuelt nyt kontor.

At den kan skilles ad let gør også, at man kan lave lidt anderledes opstillinger; for eksempel kan man skille enden fra resten og bruge som en slags stol adskilt fra resten, mens du fortsat har en god sofa med chaisealong i den anden ende af lokalet.

feel-living-float-17

Design
Når man er en designnørd som jeg, så har det også været vigtigt at designet spillede og var op i tiden de næste år, så det ikke blev en nødvendighed at udskifte sofaen så hurtigt. Sofaen fra WM Living (som forhandles hos Downtown – til halv pris!) kan fås i antracit (sortgrå nuance), i mørkeblå som denne vi har på billedet eller i lysegrå. Alle farver som er oppe i tiden nu, men også om nogle år.
For at give sofaen et mere personligt touch, kan du vælge andre farver knapper – se hvilke her.

Skal sofaen være din?
Jeg kan kun anbefale den. Vi er allerede så glade for den på kontoret, og den kommer til at blive omdrejningspunkt for mange kopper eftermiddagskaffe, møder og smalltalks med vores mange bloggere, der kommer forbi og siger hej. Du kan købe sofaen hos Downtown lige nu til halv pris (gælder kun denne uge, så du skal være hurtig!). Se pris og mere info her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trick: Brug farverne rigtigt - sådan gør indretningsarkitekterne