Wishlist: Nyheder fra Moodings.com

febfaves


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Så blev det weekend igen! Hvis der er noget, vi elsker lørdag morgen, så er det at brygge en kop kaffe, tænde for computeren og scrolle nyhederne igennem hos de mange online-webshops indenfor interiør og design. Her til morgen har vi kigget med hos moodings.com, som er aktuelle med rigtig mange nyheder fra MENU, HAY, Bloomingville, ChiCure, Normann Copenhagen og mange flere! I kan se hele nyhedssektionen her.

Nogle af ovenstående ting er vi allerede stødt på i forbindelse med offentliggørelsen af MENUs seneste kollektion, som vi skrev om her. Gulvvasen er stadig et musthave for os, og vi bliver nødt til at shoppe den hjem en dag. Den er så fin og elegant. Vi havde aldrig hørt om brandet ChiCura før, men er stødt på dem nu i forbindelse med disse natur-plakater. De kontrastfulde farver og naturlige elementer skaber et univers, vi synes rigtig godt om!

Har du nogle favoritter? Du kan klikke på linkene herunder og komme direkte til de mange lækre sager! :)

Toiletrulleholder by Wirth // Bord HAY // Plakat ChiCura // Lampe Bloomingville // Stol Bloomingville //
Puder HAY // Sofa MENU // Gulvvase MENU // Væglampe MENU // Vase MENU // Lampe Normann Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *