Konkurrence: Vind 3.000 kroner til Moodings.com!

KABE: Vores favoritter og status på soveværelsesprojektet

kabe_2


Annonce


Onsdag eftermiddag blev vores soveværelse ryddet, malertapen sat på og spartel-bøtterne fra KABE Copenhagen åbnet. Lørdag aften var arbejdet færdigt, og vi er nu en væg i Deep Blue rigere i vores flotte soveværelse. Vi glæder os så meget til at vise jer finde billeder af resultatet 🙂

KABE er en indfarvet spartelmasse, som spartles på væggen i bløde buer. Dette giver væggen et rustikt look med en masse tekstur og spil i. Det er lidt svært til at starte med, når det skal påføres, men man finder ret hurtigt ud af metoden og så kører det hurtigt derudaf. Væggen skal have to omgange, hvorefter den skal slibes og have top coat to til fire gange. Selvom det godt kan lyde en anelse avanceret, så er det som sagt ret lige til, når man er kommet i gang.

Billederne og natlamperne mangler nu blot at blive skruet på væggen, og så viser vi jer vores soveværelse sammen med en guide til, hvordan du får den perfekte KABE-væg i dit hjem! Kan du ikke vente? KABE har samlet en liste over deres forhandlere lige her.

Vi vil gå så langt og sige at alle farver fungerer i alle rum, men vi har naturligvis vores favoritter, som I kan se herunder. Held & lykke 🙂

kabe_sove kabe_stu kabe_badevaerelse

 

 

2 comments

 • Mega god farver! Jeg er selv helt vild med ideen om en helt mørke blå væg, bare i min stue.
  Glæder mig til at se resultatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Hej Linde 🙂

   Vi kan virkelig anbefale det! KABE er perfekt til at give rummet en helt andet liv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind 3.000 kroner til Moodings.com!