Resultatet af vores soveværelse: Se det her!

sovevaerelse1


Annonce


Hold nu op, hvor har vi bare glædet os til at vise jer resultatet af vores KABE-projekt. Onsdag i sidste uge gik vi i gang med at rydde soveværelset for møbler, og nu er det hele altså fuldstændig klar. Vi har været færdige med væggen i en uges tid, men vi har først fået hængt billeder, lamper og sådan op nu. Hvad synes I om det?

Vi tænker at komme med en guide til, hvordan man påfører KABE i et andet indlæg, da vi har en masse gode tips og tricks, som vil fylde for meget i dette indlæg. Indtil da kan du hente inspiration til, hvilken farve du skal give dig i kast med lige her. Lige nu vil vi bare godt have lov til at blære os med vores lækre soveværelse, som vi er ovenud lykkelige for. Man sover altså bare bedre, når det hele harmonerer, og man falder helt til ro i et rum, der føles rigtigt.

kabe_2

Udover væggen fra KABE, som selvfølgelig har været det bærende element i hele denne proces, og er det som virkelig gør forskellen, så har vi også tilføjet lidt andre detaljer til soveværelset. Vi har blandt andet købt to sorte marmorborde i Søstrene Grene og brugt som natborde i stedet for æblekasserne, som vi havde før. Derudover har vi fået hængt plakater og natlamper op. Lamperne er disse fra Ellos (de kan købes i både sort og hvid) og plakaterne er nogle vi selv har designet og fået printet. Kaktussen har fået nyt liv i soveværelset og den skarpe grønne farve komplimenterer den blå væg rigtig fint.

Læs også: Sådan får du rummet til at føles større

kabe_1

Vi har fundet en fin lilla-farvet plante ved den lokale blomsterhandler, som også er med til at skabe en god harmoni. Sengetæppet er dette fra HAY, og puderne er nogle gamle sager fra H&M Home (som desuden har en masse fine forskellige pudebetræk).

Vi er så glade for, at vi fik lavet denne fine væg og har fået et helt nyt rum med meget få træk. Vores soveværelse har været det rum, vi har hadet herhjemme, og rummet man aldrig har vist frem til gæsterne. Nu er det blevet det rum, vi viser som det første. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et før/efter-billede, så det får I her. Det er lidt sjovt, hvordan man kan være boligbloggere og have så kedeligt og intetsigende et soveværelse ;)

kabe_3

 

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *