Resultatet af vores soveværelse: Se det her! – &ARTICLE
Ren plakatkærlighed fra Beautiful World: Vores favoritter

Resultatet af vores soveværelse: Se det her!

sovevaerelse1


Annonce


Hold nu op, hvor har vi bare glædet os til at vise jer resultatet af vores KABE-projekt. Onsdag i sidste uge gik vi i gang med at rydde soveværelset for møbler, og nu er det hele altså fuldstændig klar. Vi har været færdige med væggen i en uges tid, men vi har først fået hængt billeder, lamper og sådan op nu. Hvad synes I om det?

Vi tænker at komme med en guide til, hvordan man påfører KABE i et andet indlæg, da vi har en masse gode tips og tricks, som vil fylde for meget i dette indlæg. Indtil da kan du hente inspiration til, hvilken farve du skal give dig i kast med lige her. Lige nu vil vi bare godt have lov til at blære os med vores lækre soveværelse, som vi er ovenud lykkelige for. Man sover altså bare bedre, når det hele harmonerer, og man falder helt til ro i et rum, der føles rigtigt.

kabe_2

Udover væggen fra KABE, som selvfølgelig har været det bærende element i hele denne proces, og er det som virkelig gør forskellen, så har vi også tilføjet lidt andre detaljer til soveværelset. Vi har blandt andet købt to sorte marmorborde i Søstrene Grene og brugt som natborde i stedet for æblekasserne, som vi havde før. Derudover har vi fået hængt plakater og natlamper op. Lamperne er disse fra Ellos (de kan købes i både sort og hvid) og plakaterne er nogle vi selv har designet og fået printet. Kaktussen har fået nyt liv i soveværelset og den skarpe grønne farve komplimenterer den blå væg rigtig fint.

Læs også: Sådan får du rummet til at føles større

kabe_1

Vi har fundet en fin lilla-farvet plante ved den lokale blomsterhandler, som også er med til at skabe en god harmoni. Sengetæppet er dette fra HAY, og puderne er nogle gamle sager fra H&M Home (som desuden har en masse fine forskellige pudebetræk).

Vi er så glade for, at vi fik lavet denne fine væg og har fået et helt nyt rum med meget få træk. Vores soveværelse har været det rum, vi har hadet herhjemme, og rummet man aldrig har vist frem til gæsterne. Nu er det blevet det rum, vi viser som det første. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et før/efter-billede, så det får I her. Det er lidt sjovt, hvordan man kan være boligbloggere og have så kedeligt og intetsigende et soveværelse ;)

kabe_3

 

12 kommentarer

 • Louise Faaborg

  Super fint resultat i har fået:-) Hvilken farve har i brugt? Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Hej Louise :)
   Vi har den farve, der hedder ‘Deep Blue’. Skøn farve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fint er det blevet. Jeg glæder mig til at læse lidt om processen.
  … så mangler I bare et hovedgærde. Det kunne jeg i al fald ikke leve uden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Tak Stine! :)

   Vi har godt lidt overvejet et hovedgærde faktisk. Har du en favorit, du kan anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Så fint! Hvor er planteposen/potteskjuleren fra? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så godt ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg synes det er blevet meget fint, roligt, varmt og eksklusivt. meget vellykket. hvor lang tid tog det med væggen? Har I gjort det samme med andre rum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Hej Anna :)
   Tusind tak. Det er vi glade for at høre. Dette er det eneste rum, vi har gjort det i. Men man kan sagtens gøre det i andre rum også.

   Det er lidt forskelligt, hvor lang tid det tager, da det kommer an på temperaturen udenfor og indenfor. Men afsæt ca. 3 dage, så er du ikke galt på den. Vi kommer også med en guide til, hvordan man gør, hvor vi beskriver hvor lang tid hvert step tager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor blev det bare skide godt! :D Så var projektet all worth it in the end :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   Tak Anna! Vi er bare SÅ glade for det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Ren plakatkærlighed fra Beautiful World: Vores favoritter