Trend: Keramik på middagsbordet

keramik_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Der er noget unikt og ikke-poleret over keramik i indretningen såvel som på middagsbordet. Keramik i form af kopper, krus, tallerkner, skåle og fade har været en del af det nordiske hjem en del tid, og der er ikke udsigt til, at der bliver mindre af det. Det er vi vilde med! Hidtil har vi set Broste Copenhagen dominere markedet for keramik-service, men også spillere som Christian Bitz og Christiane Schaumburg-Müller med sin serie RAW i samarbejde med Aida har taget plads på det keramiske marked.

I torsdags landede Søstrene Grenes nye forårskollektion i butikkerne, og også her ser vi en masse lækre keramik items, som vil pryde de nordiske hjem. Vi kunne heller ikke dy os, og tog et smut forbi vores lokale Søstrene Grene og fik fingrene i to af disse fine keramik-krus til 24,40 kroner stykket. Hvilket fund :) De er perfekte til kaffe og te, men fungerer også til kolde drikke.

Keramik er en perfekt måde at bryde stilen og skabe kontraster på ved middagsbordet. Hvis du ikke har en masse forskellige accessories til at pynte bordet med, og ikke ønsker et bord, som består af traditionelle hvide tallerkner, sølvbestik og gennemsigtige glas, så vil keramik gøre underværker. Du kan for eksempel også bruge keramik som pynt på et rullebord/barbord eller en hylde.

Vil du se mere keramik-service, så kan vi varmt anbefale Broste Copenhagen, som kan købes hos Royal Design her.

keramik_3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *