Køkken: Små opgraderinger – store forandringer – &ARTICLE
Trend: Keramik på middagsbordet

Køkken: Små opgraderinger – store forandringer

nv_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Mangler du en opgradering til køkkenet? Jacob og jeg bor til leje i en rigtig fin lejlighed på Amager, men køkkenet er altså ikke det pæneste i hele verden, og vi har derfor snakket lidt om, hvad vi kan gøre for at shine det lidt op. Det er jo begrænset hvad man kan i en lejelejlighed, da alting jo skal afleveres i samme stand og farve, som da man modtog det, og derfor er en renovering ikke en mulighed for os.

Vi har snakket om at få et hvidt gitter op ad væggen med en masse kroge, hvori der kan hænge krukker med produkter, grønne planter og krydderurter. Det giver et rigtig godt liv og frisk pust til køkkenet. Derudover har vi snakket om at få et gennemgående tema blandt vores krydderier – ja, det lyder jo næsten helt absurd, men det kan altså gøre en forskel, man ikke lige regner med. Nicholas Vahé laver de fineste produkter i diverse afskygninger, som skriger efter at stå på køkkenbordet og blive vist frem. Smagen er jo den samme som alt andet, men alene emballagen gør, at de simpelthen er must-haves.

Og hey – hvid trøffelolie! Hvad venter du på? ;) Køb vores favoritter herunder og find flere produkter fra Nicholas Vahé her.

nv_2

Eddike // Hvid trøffelolie // Grøntsagskrydderi // Peber // Pesto med basilikum og parmesan // Pink salt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trend: Keramik på middagsbordet