Guide: Sådan finder du de perfekte lamper til dit hjem – &ARTICLE
Køkken: Små opgraderinger - store forandringer

Guide: Sådan finder du de perfekte lamper til dit hjem

lamper2


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Det kan være en stor udfordring at finde den rigtige lampe til ens hjem. Vi taler selv af erfaring, da det har taget os omkring et halvt år at finde lige præcis den lampe vi følte passede bedst ind til vores spisebord. Vi giver dig her et par små tips til, hvad du skal gå efter, når du er på udkig efter nye lamper.

1. Brug rummet som guideline
Noglegange ender man med en lampe, der ikke passer ind med resten af rummet. Hvis dit rum fx har roset i loftet er det vigtigt, at du har dette med i tankerne, når du vælger en ny lampe. Vi anbefaler, at man nøjes med at have en enkelt lampe hængende i stedet for flere, da det dermed vil se mere naturligt ud i forhold til, hvis man valgte at hænge flere lamper ned fra samme roset.

2. Hvilken slags lys skal du vælge?
Hvis man foretrækker et lys, der spredes ud i hele rummet, skal man ikke brænde sig varm på en lampe med skærm. Gør dig nogle overvejelser om dette inden, du begynder at kigge, så bliver dit valg også gjort lidt nemmere, da du hurtigt kan sortere i de forskellige modeller. Har man for eksempel et lille rum, anbefaler vi at man vælger en lampe, hvor lyset kan sprede sig og skabe en hyggelig atmosfære.

3. Valg af farver og materialer
Farver og materialer er nogle af de vigtigste faktorer, når man køber ny lampe. En god guideline er endnu engang at tage udgangspunkt i rummet, hvor den skal hænge, samt hvilken stil man har i sit hjem. Har man en tendens til at være lidt funky i sin indretning, skal lampen også være derefter og gerne med lidt kant (for eksempel denne). Er man derimod mere til den nordiske og lidt mere minimalistiske stil, må lampen gerne være mere afdæmpet eller rustik, med fokus på træ- og metalmaterialer.

Vi håber at disse tips kan være med til at gøre dit næste lampekøb lidt nemmere. Nedenfor har vi samlet nogle af vores favoritter, heriblandt lampen fra House Doctor, som skal hænge i vores spisestue. Hvilke lamper synes du bedst om?

lamper

1. &tradition // 2. Normann Copenhagen // 3. House Doctor // 4. WOUD // 5. WOUD // 6. Made by Hand // 7. Tim Dixon // 8. MENU // 9. &tradition

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Køkken: Små opgraderinger - store forandringer