Hurry up: Spar 10% på alt hos Royal Design – &ARTICLE
Guide: Sådan finder du de perfekte lamper til dit hjem

Hurry up: Spar 10% på alt hos Royal Design

RoyalDesign


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Søndagen er fløjet derudaf for vores vedkommende. Den er blandt andet gået med indkøb af en masse nye planter, hænge ting på væggene og friske lejligheden op og gøre den forårsklar. Det skal vi naturligvis nok vise flere billeder af. Faktisk er dagen gået så stærkt, at vi helt havde glemt at dele denne rabatkode med jer – men så er det heldigt den både gælder i dag og i morgen.

Royal Design, som har mere end 200 (!) forskellige brands og mere end 100.000 produkter på deres webshop, gør også klar til foråret – på lidt mere spændende vis end os. De har nemlig 10% på ALT. Varer som ikke er sat ned i forvejen gælder dog ikke, men ellers så er det vitterligt ALT på webshoppen. Så hvad enten du skal shoppe penge, du har fået tilbage i SKAT, væk, eller om du skal betale penge og har brug for at lidt shoppeglæde, så er der masser af lækre produkter og klassikere at hente.

For at aktivere de 10% rabat hos RoyalDesign.dk, skal du indtaste rabatkoden SPRING10 ved betaling. Koden gælder til og med 13. marts 2017.

Måske ovenstående kunne friste? I såfald så har du links til alle produkter herunder, og ellers kan du selv gå på opdagelse i webshoppen her.

1. B&O, BeoPlay A2 // 2. fermLIVING, Adorn Spejl // 3. Louis Poulsen, AJ Bordlampe // 4. Bloomingville, Vase // 5. House Doctor, Molecular Loftslampe // 6. Normann Copenhagen, Block Table // 7. Broste Copenhagen, Krus // 8. Nomess Copenhagen, Saks i messing

2 kommentarer

 • Åh jeg drømmer om et par cocktailglas derinde fra fra Kosta Boda, måske jeg skal hoppe på! God weekend! KH C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

   De er virkelig også fine – hvis vi tænker på de samme :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Guide: Sådan finder du de perfekte lamper til dit hjem