Her er vores favorithjem i Nybyggerne – &ARTICLE
Hurry up: Spar 10% på alt hos Royal Design

Her er vores favorithjem i Nybyggerne

nybyg_1

Følger I med i Nybyggerne på Tv2? Det gør vi, og det ligger, nok ikke så overraskende, højt på vores liste over yndlings TV-programmer. Sidste år var vores favoritter Manne og Frederik, som i dén grad ramte vores stil ret godt i forhold til de andre Nybyggere.

I år er vi heller ikke i tvivl om vores favoritter. Christine og Mikkel rammer vores stil perfekt, og det er dem vi bedst kan identificere os med. Derudover synes vi, de har en fantastisk evne til at skabe en rød tråd, mens hvert rum har sin egen identitet, og ikke mindst få mikset den nordiske stil af nye, sterile materialer med personlige og gamle genstande.

nybyg_6

Soveværelset var som bekendt det første rum Nybyggerne skulle lave – nok også ret praktisk når de nu skulle sove i huset under renoveringen ;) Idéen med at lave den ene væg en anden farve, synes vi selvsagt er en genial idé, da vi jo for nyligt selv har gjort noget tilsvarende i vores soveværelse. Sengestellet i stål er vi vilde med, omend det ikke var hundrede procent gennemtænkt – men man må også give Nybyggerne, at de er under gevaldigt tidspres.

nybyg_5

Badeværelset er igen holdt i en minimalistisk stil med nordisk præg, men med et strejf af lidt antik i form af sy-bordet, som blev brugt til håndvask. Helt genial idé, hvis man spørger os. Og nej, så kan det godt være, at der ikke er skabsplads dér, men så er det godt, der er muligheder for at stille noget i skabene over toilettet. Marmorbordet er også en klassiker, og det fungerer rigtig godt, men det kunne også have været sjovt at køre med en svag lyserød marmor i stedet for den klassiske hvide for at få et brud.

nybyg_2

Åh, en have! Vi drømmer ret tit om det, da vi bor på 1. sal i et lejlighedskompleks, og her er det naturligvis begrænset, hvor meget have der er. Christine og Mikkel udnyttede pladsen virkelig optimalt med samlingspunkt på både terrasse og om bålstationen. Niveauforskellene var et snedigt træk og giver visuelt noget mere plads, ligesom gitrene får haven til at synes større end hvis de for eksempel havde brugt træplader og på den måde skærmet terrassen af.

nybyg_3

Dette er det lille ekstrarum, som Nybyggerne har på 1. salen i deres fine huse. Og nøj, hvor er det da bare blær at have sådan et – og hvor er det endnu mere blær at lave sin egen sofa, som Christine og Mikkel gjorde i dette tilfælde. Her med svejset stel i guld/messing farve med grønt velour betræk. Virkelig flot og meget gennemført i forhold til den gennemgående stil. Vi havde nok valgt en helt dyb midnatsblå til sofaen i stedet for den grønne – egentlig bare fordi, vi er besatte af dén farve ;)

nybyg_4

Sidste rum som er blevet offentliggjort i programmet indtil videre er køkkenet, som igen afspejler en nordisk stil med lidt blær, overskud og antikt touch. Gulvet var parret lidt kede af, da de så et betongulv fra en af de andre huse i programmet, og det kan vi altså godt forstå, for det havde virkelig fuldendt looket med det ekstra, der skulle til, selvom resultatet nu også er mere end gennemført. Metrofliserne går igen fra badeværelset af og skaber en god harmoni.


På onsdag gælder det Nybyggernes repos samt tagterrasse, og vi er spændte på at høre, hvad I synes om resultaterne. Vi har set forud, og der er altså ingen tvivl om vi også her er på Christine og Mikkels side. Vi vil naturligvis ikke spoile for meget, så se hellere med og vurdér selv!

Hvem er jeres favorit i dette års sæson af Nybyggerne? Der er vist ingen tvivl om, hvem vi støtter i finalen ;)

Tak til Christine og Mikkel for lån af private billeder af deres flotte Nybygger-hjem. Du kan følge med i deres rejse på Facebook her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Hurry up: Spar 10% på alt hos Royal Design