Når et brand gør alting rigtigt: AYTM – &ARTICLE
Her er vores favorithjem i Nybyggerne

Når et brand gør alting rigtigt: AYTM

aytm_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Hvis der er noget, som kan få os til at klappe i hænderne på interiørfronten, så er det, når et brand tager tendenserne til sig, videreudvikler dem og ikke mindst tilfører produkterne kant og identitet, så de er tilpas meget deres egne, mens de samtidig passer ind i de fleste stilsikre hjem. En umådelig svær balance at opretholde, men når det gyldne punkt først er ramt, så er man heller ikke i tvivl. Alt dette mestrer brandet AYTM til perfektion!

AYTM er et dansk mærke, som er stiftet af Kathrine og Per Gran Hartvigsen som siden 2004 har kørt Gran Living med stor succes. Selv fortæller Kathrine om AYTM:
Vi vil det her, og vi tror på, vi kan tilføje noget til dansk design! Derfor har vi investeret stort fra start – hvilket også reflekteres i størrelsen af vores første kollektion. Vi er så spændte på at vise AYTM frem til hele verden, og vi er sikre på kunderne vil være mindst lige så spændte, som vi er”. (Oversat fra egen side)

Og man må sige, at kunderne er mindst lige så begejstret for AYTM, som skaberne selv. Det er vi i hvert fald ;) Dét AYTM formår, som er så svært er, at de kan tage nutidens tendenser ind i deres produktion, skabe kontraster for at give produkterne kant, men gøre det i en blød farvepalet, så det hverken bliver for voldsomt eller “skørt”. De kan mikse stilarter og materialer på en nyfortolket og nordisk måde, som får alle interiørentusiaster op ad stolene. AYTM er eksploderet det seneste års tid, og specielt deres øje for røgfarvet glas med et miks af metaller, marmor i forskellige farver og – til tider modige – kombinationer, samt spejle i forskellige farver af glas får AYTM til at overtage endnu større dele af markedet i fremtiden, hvis du spørger os.

Der er i hvert fald ingen tvivl herfra om, at AYTM er et af de brands, som vi ikke kan (eller vil!) undgå at se mere fra de næste mange år, og hvis de beholder fingeren på pulsen, så har vi et dansk brand, der kommer til at blive eksponeret verden over – i stor stil!

Vil du have AYTM-produkter i dit hjem? Vi har samlet vores favoritter herunder. Se eventuelt flere produkter hos Moodings.com her.

aytm_2

1. Magasinholder // 2. Skål // 3. Vase // 4. Spejl // 5. Lysestage // 6. Ur // 7. Lysestage // 8. Pude // 9. Smykkeskrin // 10. Puf // 11. Vase // 12. Vase

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Her er vores favorithjem i Nybyggerne