Klassisk og elegant væglampe – perfekt til soveværelset! – &ARTICLE
Tip: Vertiplants - et multifunktionelt item til dit hjem!

Klassisk og elegant væglampe – perfekt til soveværelset!

carrie_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Da vi satte gang i projekt pænt soveværelse, havde vi også tænkt ind i planerne, at vi skulle have os nogle pæne lamper til til hver side af sengen, som både kunne fungere som hyggebelysning, som læselampe og til at lyse rummet godt op uden brug af loftlampen. Det er jo altid rart, at man kan slukke lyset uden at rejse sig for at skulle trykke på stikkontakten til loftlampen, ikke? ;)

Vi søgte længe og med to forskellige visioner om, hvad vi skulle have, så gjorde det ikke situationen nemmere. Vi faldt dog over denne ‘Carrie’ væglampe hos Ellos.dk, og vi kiggede på hinanden med et ‘det skal være den’-blik, og klik, så var der bestilt to styks! Da de ankom var det tilmed utrolig nemt at sætte dem op, så det var kun bonus! Ser det ikke bare godt ud sammen med vores blå væg? Har du en lysere væg, kan vi klart anbefale den hvide lampe også!

Du kan få klikke Carrie væglampen hjem her i både sort og hvid.

carrie_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tip: Vertiplants - et multifunktionelt item til dit hjem!