Tip: Vertiplants – et multifunktionelt item til dit hjem! – &ARTICLE
Når et brand gør alting rigtigt: AYTM

Tip: Vertiplants – et multifunktionelt item til dit hjem!

vertiplant1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Planter har for længst vundet vores hjerter, og det er ikke noget kun gamle mennesker interesserer sig for længere ;) Vi ser dem i diverse afskygninger, store som små, i forskellige farver og de er alle vegne. Men for dem, der har svært ved at stoppe med at købe nye grønne venner (læs: os), har det været en nødvendighed at tænke i alternativer, hvis ikke vores 70 kvadratmeter udelukkende skulle bestå af potter og planter.

Det faldt derfor også ret heldigt, da Cecilia for nogle måneder siden spurgte, om vi ikke ville have 4 vertiplants af hende, fordi hun alligevel ikke fik dem brugt. Vi blinkede ikke et øjeblik og takkede med det samme ja, da vi havde kigget på dem en del tid, og tænkte det ville være den oplagte løsning for os – og så endda en pæn og praktisk en af slagsen.

Vertiplants er denne hvide potte på billedet herover, som kan hænges på væggen, hvori man så kan plante de grønne venner, man ikke har plads til på gulvet (eller loftet). De fungerer både til hængeplanter som vores, og til større opadgående planter som Monstera eller kaktusser. Vi valgte en hængeplante i denne, da vi har den fine plakat Riga Rust fra Ask Illustrations hængende over, som vi ikke ville have skulle dækkes af noget grønt.

Men hvor er så lige det multifunktionelle henne? Vertiplants er ikke kun optimal at bruge til at sætte planter i; den har et hav af funktioner. Du kan for eksempel hænge den ved dit skrivebord/kontor og bruge den som magasinholder. Du kan også hænge en på hver side af sengen og bruge dem som alt-mulig-holdere eller du kan hænge den ved siden af fjernsynet og bruge den til at opbevare fjernbetjeninger og den slags, som ikke er de mest stilrene ting at have liggende fremme. Mulighederne er mange i hvert fald :)

Så blot lige et lille torsdagstip herfra! Vertiplants kan købes i farverne hvid, grå og sort og koster mellem 279,- og 349,- pr. stk. alt efter farvevalg.

vertiplant_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Når et brand gør alting rigtigt: AYTM