Farvet og poleret jern – det nye marmor? – &ARTICLE
DIY: En hovedpude, der giver rygstøtte og gør rummet større

Farvet og poleret jern – det nye marmor?

thorupc1

Vi følger spændt med, når nye boligtendenser popper frem i de nordiske hjem – især når det er tendenser, vi ikke selv har forudset. For et års tid siden stødte vi på produkter med et nærmest magisk touch; spiseborde, konsolborde, coffee tables og andre møbler med en funklende, spejllignende bordplade, der har en helt unik tekstur. Og den seneste tid er vi i stigende grad stødt på denne type materiale, og hver gang bliver vi meget begejstrede og er nu begyndt at spekulere på, om det måske kan være et materiale som lige så stille vipper marmor af pinden med tiden?

skaermbillede-2017-03-29-kl-20-54-27

Det er især hos brandet Thorup Copenhagen vi er stødt på dette funklende materiale som fremstår yderst eksklusivt. Der er tale om jern, som er blevet forarbejdet ved hjælp af specielle metoder, farvet og poleret, så det får det unikke look.

Vi er helt vilde med Kaspers (manden bag Thorup Copenhagen) sans for at udvikle rå materialer til unika-produkter med et design med rene linjer og et legende touch, som får dig til at vil se mere.

skaermbillede-2017-03-29-kl-20-54-04

Thorup Copenhagen har lavet en helt ny serie af produkter i dette stilunivers som går under navnet BlackPOWDER, og vi må indrømme, at vi gerne vil have fingrene i det hele, for hold nu op, hvor er det lækkert håndværk!

Hvad synes du om denne trend? Du kan se flere billeder på Thorup Copenhagens Instagram her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

DIY: En hovedpude, der giver rygstøtte og gør rummet større