Tænker du over førstehåndsindtrykket i dit hjem? – &ARTICLE
Trend: Betongulve

Tænker du over førstehåndsindtrykket i dit hjem?

entre_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Har tanken nogensinde strejfet dig – at din entré er dit hjems førstehåndsindtryk? Ligesom dit smil er dit eget førstehåndsindtryk. Din entré skal helst give dine gæster et indblik i din/jeres indretning idet, de træder ind. En pæn entré får automatisk resten af lejligheden til at være lidt pænere; vi kender det med søde mennesker – vi kan godt se lidt mere igennem fingrene med, hvis alting ved personen ikke spiller, så længe de er søde og smiler pænt, ikke? ;)

Vi har fundet et par klassikere frem, som er perfekte til entréen, og så er der ovenikøbet 20% rabat på alle disse (men kun i dag den 9. april) med koden ENTRE20. Herligt!

Har du en lille entré ligesom os, så sørg for det første for at få sorteret ud. Du behøver ikke smide ud, men “Less is more” i en lille entré, og den må simpelthen ikke blive for overfyldt, så taber man pusten. Få af samme grund også lidt volumen op ad væggene i stedet for at lade det hele være ved gulvet. Hæng et spejl op til at skabe noget dybde i rummet, og find nogle praktiske løsninger til opbevaring.

Alle nedenstående smukke klassikere egner sig både til små, mellemstore og store entréer. Vi er selv meget hooked på nummer 2 fra WOUD. Hvor er den bare fin og smart! Hvis du vil se flere lækkerier til entréen, kan du se mere her.

entre_2

1. DUFTPINDE fra Skandinavisk // 2. MIRROR BOX fra WOUD // 3. SPEJL fra House Doctor // 4. TÆPPE fra FermLIVING // 5. HYLDE fra Anne Linde // 6. SKOREOL fra Normann Copenhagen // 7. SPEJL fra HAY // 8. KNAGERÆKKE fra Nomess Copenhagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Trend: Betongulve