Træt af kedelige skåle? – &ARTICLE
Tænker du over førstehåndsindtrykket i dit hjem?

Træt af kedelige skåle?

skaale


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Ensfarvet skåle og glasskåle.. man gaber næsten ved tanken om det! Der findes næsten ikke noget mere kedeligt end skåle uden nogle former for liv eller karakter. Vi har længe været på udkig efter de perfekte skåle, da vi har haft nogle rigtig tarvelige skåle i porcelæn; hvide indeni, sorte udenpå. Okay, ikke det mest rædselsfulde her i verden, men vi kan også finde andet, som er lidt mere pirrende. Det har været en lang kamp at finde de perfekte, og i hele denne kamp (ja, kom ikke og sig, det er let at være vild med indretning og design!) er vi faldet tilbage på de populære skåle fra Broste Copenhagen – og det var altså så dem valget faldt på.

Broste Copenhagen laver et hav af fine keramiske produkter, som har deres eget personlige præg, giver spil til middagsbordet (eller det kedelige morgenmadsbord), og så er de altså bare noget for sig. Du kan se en masse forskellige produkter fra Broste Copenhagen her.

Og hey! Så gav snakken om skåle også anledning til, at vi endelig kunne vise lidt mad (eller nok nærmere snacks) frem på bloggen her. I skålen her er der hjemmelavet romkugler, lavet på dadler og sorte bønner, så de er ganske sunde – altså i begrænsede mængder, hvis man kan styre sig. Opskriften er fra Emma Martinys nye kogebog om desserter: Fabelagtige Fristelser.

Er du vild med vores skåle? Find dem her.

2011-12-31-23-00-00-23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tænker du over førstehåndsindtrykket i dit hjem?