Når dit største interiør-crush står i dit hjem – &ARTICLE
Wishlist: Plakater med kontrast

Når dit største interiør-crush står i dit hjem

menu_11


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Lige siden nyheden om MENUs nye kollektion kom ud, som vi også skrev om her, har vi sjældent ønsket os noget så inderligt. Echasse vasen er en genistreg uden lige; den er ufattelig eksklusiv og lukseriøs i sit udtryk, meget minimalistisk, indbegrebet af nutidens boligtendenser, hvor man mikser røget glas og messing, og så er den – om muligt – endnu pænere, når et par farverige blomster kommes i den.

img_3459

Prisen lyder på 3.395 kroner, og selvom jeg synes den er alle pengene værd, så har det sat en stopper for, at jeg selv shoppede den hjem. Jeg har dog ikke kunne få den ud af mit hoved af den grund, så da Jacob ringede hjem til mig en aften og sagde, at han havde købt vasen til mig, blev jeg fuldstændig mundlam. Så overrasket, at jeg var overbevist om, at han jokede med mig, haha. Men den var altså god nok.

img_3457-1

Nu står den her i vores spisestue og løfter hele vores hjem til helt nye højder. Det er utroligt hvad så enkelt et kunststykke kan gøre for helheden af ens hjem.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Wishlist: Plakater med kontrast