Shop alle dine designfavoritter med 25% rabat – &ARTICLE
Når dit største interiør-crush står i dit hjem

Shop alle dine designfavoritter med 25% rabat

www-gifcreator-me_xsobyc


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Lige som man har fået den flotte Echasse vase hjem fra MENU, afholder Moodings 25% rabat på alle varer.. typisk ;)

Men I skal naturligvis ikke snydes for at høre om rabatten af den grund. I dag og til og med på onsdag (3. maj) kan du få 25% rabat på alle varer hos Moodings og Just Spotted med koden BD25. Der er ingen minimumsgrænse eller lignende, det eneste lille ‘men’ er, at Oliver Furniture og GUBI ikke er inkluderet i rabatten. Men ellers er der frit slag, og mon ikke I kan shoppe jer fattige i brands som Menu, Normann Copenhagen, Nomess Copenhagen, AYTM, HAY, Louise Roe og et hav af andre?

I har sikkert allerede en masse skrevet på ønskelisten, men hvis vi må have lov til at inspirere jer, kommer her vores ønskeliste. Alting på en gang er nok en anelse urealistisk – men lidt har også ret, ikke? :)

moo

1: Bloomingville vase // 2: MENU salt og peber // 3: AYTM magasinholder // 4: LA:BRUKET sæbe // 5: HAY lampe // 6: MENU lyseholder // 7: AYTM spejl // 8: ChiCura plakat // 9: HAY hånd // 10: Nomess opbevaringsglas // 11: Meraki opvaskemiddel // 12: FermLIVING 3-i-1 bord // 13: By Wirth knagerække // 14: House Doctor bord // 15: Nomess multifunktionel boks // 16: Normann puf // 17: MENU toiletspand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Når dit største interiør-crush står i dit hjem