Another project: Poster Pusher – &ARTICLE
Fra ét interiør-crush til et andet: Amanda Lilholt

Another project: Poster Pusher

posterpusher


Annonce for egen virksomhed


Det er ikke voldsomt meget, vi har fortalt om os, Jacob & Daniel, bag &ARTICLE – måske har I læst lidt her, men ellers er det udelukkende design og indretning, der er her på domænet. Mens Jacob har travlt med at lede at fordele arbejdet i Magasin du Nord, så har jeg – Daniel – travlt hos Bloggers Delight, hvor jeg sidder som Affiliate Marketing & Project Manager. Det lyder farlig fint. I daglig tale er jeg blæksprutte :)

Ved siden af mit fuldtidsjob hos Bloggers Delight udfolder jeg min kreativitet her på &ARTICLE, og så har jeg plakat/designvirksomheden Future Planner, som har eksisteret siden februar 2016. Da Future Planner er så godt som selvkørende efterhånden, havde jeg brug for at slå min kreativitet endnu mere løs, men da jeg kun har 24 timer i døgnet som alle andre, havde jeg brug for en sparrings- og forretningspartner til et eventuelt kommende projekt. Efter måneders brainstorming teamede jeg op med Jacobs bedste veninde, som jeg også har lært godt at kende efterhånden, og vi har her 1. maj startet projektet Poster Pusher.

Poster Pusher er vores bud på de perfekte plakater til det nordiske hjem. Vores kollektioner bevæger sig fra de rolige støvede farver fra den danske forårshimmel til de skæve, farverige grafiske illustrationer. Vores vision for projektet er at gøre det muligt for vores kunder at fornye deres hjem med plakatkunst så tit, de ønsker, uden det skal koste en formue. Derfor ligger vores priser i den budgetvenlige ende, men der er absolut ikke sparet på kvaliteten.

Egentlig vil jeg ikke snakke så meget mere om projektet – jeg synes I skal opleve det selv. Tag derfor gerne et kig på posterpusher.dk :)
Er der noget som frister, så giver koden ANDARTICLE en lille rabat på 10% på alle plakater til og med 14. maj 2017.

inspo1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Fra ét interiør-crush til et andet: Amanda Lilholt