Nuancer af grøn: Sådan bruger du grøn i indretningen – &ARTICLE
Another project: Poster Pusher

Nuancer af grøn: Sådan bruger du grøn i indretningen

green_2


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Det kan være nemt – og det sikre valg – at ty til neutrale farver og transparent glas, fordi det er nemt at indrette, nemt at sammensætte med andre produkter og ikke mindst, så fungerer det til enhver stilart. Men det er faktisk slet ikke så svært eller farligt at arbejde med farver i dit hjem, som du måske går rundt og tror. Over det næste stykke tid vil vi gerne inspirere jer til at indrette med farver, og give jer tips og tricks til, hvordan du får dem til at passe ind i dit hjem.

Her i første omgang – i anledningen af foråret – har vi valgt at sætte fokus på grøn. En farve som ikke er den allernemmeste at få til at harmonere med resten af produkter i ens hjem. Og vi må nok også erkende at paletten af produkter herhjemme, som er indenfor de grønlige nuancer er yderst begrænset (hvis vi ikke tæller planter med naturligvis).

Læs også: Sådan gør indretningsarkitekterne

Grøn kan hurtigt dominere, da det er en forholdvis karakteristisk farve, så sørg for ikke at få mange store produkter og en masse nips med dig hjem, hvis ikke det skal ligne et grønt showroom ;) Hold dig til lidt forskellige små produkter eller få store. Hvis du er lidt ‘bange‘ for den grønne farve, kan du derfor med fordel finde produkter, hvor andre elementer i produktet er med til at bryde den grønne farve. For eksempel vasen fra AYTM herunder, hvor messing-ringen under bryder farven, eller bordet fra Normann Copenhagen, hvor farven brydes af anderledes bordben og en bordplade i terrazzo/mosaic.

For den feminine indretning, kan du mikse grøn med lyse produkter som hvide, klart glas, lyserøde og gullige toner. Hvorimod for en mere maskulin og ‘tung‘ indretning, kan du blande med mørkeblå, sort og grålige nuancer. Du kan i alle stilarter med fordel mikse den grønne farve med metaller som messing eller stål; det passer både til de minimalistiske indretning, den nordiske, den farverige og ja.. faktisk alle, hvis du spørger os :)

Læs også: Brand Focus: AYTM

Få inspiration til at hive grøn i indretningen her (links under billedet):
green_1

Aflang pude fra ferm LIVING // Salt- og peberkværn fra MENU // Skammel fra ferm LIVING // Ur fra AYTM // Vase med messingring fra AYTM // Håndklæder fra HAY // Kvadratisk pude fra ferm LIVING // Bord fra Normann Copenhagen // Vase fra HAY // Marmorbord fra ferm LIVING // Skære- og serveringsbræt fra House Doctor // Puf fra Normann Copenhagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Another project: Poster Pusher