Camilla Julie: “Lad være med at kopiere – lad dig inspirere!” – &ARTICLE
Nuancer af grøn: Sådan bruger du grøn i indretningen

Camilla Julie: “Lad være med at kopiere – lad dig inspirere!”

cj_0

Foto af Houzz og Mia Mortensen


Vi elsker spændende boliger og forskellige indretningsstile; både de som læner sig op ad vores egen, men også de som er stikmodsatte vores. Af samme årsag vil vi af og til dele andre hjem fra personer, vi har nær eller kender på den ene eller anden måde, for at inspirere jer og ikke mindst prise vedkommendes indretning.

Her i første omgang har vi været på besøg hos Camilla Julie. Camilla bor i Randers med sin kæreste og deres hund Frede (bare rolig, du ser søde Frede længere nede i indlægget) og arbejder til dagligt som Marketing Manager ved Bekko.dk. Derudover har hun tidligere været blogger i nogle år.

Vi har stillet Camilla Julie et par spørgsmål om hendes indretning og valgene til denne. Come along :)

cj_3

3 hurtige:
1) Pænt eller praktisk? PÆNT!
2) Sterilt eller farverigt? Åh, en god blanding.
3) Nyt eller genbrug? Nyt.

Hvordan vil du beskrive dit hjem?
Jeg vil nok beskrive det som minimalistisk med et touch af dansk hygge og en masse grønne planter. Jeg vil hverken have det for minimalistisk, koldt eller for fyldt med nips – det er en ret hårdfin grænse ;)

cj_4

Følger du nogle bestemte trends?
Jeg hoppede ret hurtigt på kobber-trenden, og da messing-trenden tog over, hoppede jeg på den med det samme. Messing har holdt ved lige siden. Plantetrenden må nok også siges at have indvundet plads i vores hjem – min kæreste spørger om vi ikke bare skal flytte ned i Randers Regnskov, og det er da ret fristende.. Jeg elsker at hive planter indenfor, og jo mere eksotiske jo bedre. Palmer og kaktusser er klart mine favoritter.

cj_1

Hvor får du inspiration til dit hjem?
Jeg læser faktisk ikke som sådan boligmagasiner, så jeg finder min inspiration forskellige steder fra – Instagram er nok min primære inspirationskilde. Ellers selvfølgelig på lækre blogs som jeres.

Hvad er du særligt glad for ved dit hjem?
Jeg er særligt glad for vores væg i soveværelset, som vi har malet med et gråt betonlook. Det er lavet med kalkmaling, som seriøst er det nemmeste at male med overhovedet. Det skal have ét lag (alt efter smag selvfølgelig), og du skal bruge en lidt grov pensel og så ellers male helt tilfældigt. Jeg er også virkelig glad for vores skønne terrasse på 56 kvadratmeter. som endelig er ved at tage den form jeg ønsker, og jeg glæder mig helt enormt meget til en sommer i vores nye loungestole derude.

cj_2

Når du fornyer dit hjem, hvor finder du så typisk dine nye items?
Jeg er ret stor fan af at shoppe på ellos.dk eller h&m.com, hvor man nemt og billigt kan lave en forandring med et par nye puder eller sengetæpper. Ellers er Søstrene Grene nok min primære favoritshop, når det handler om interiør. De er jo bare helt fantastiske til at lave nye kollektioner, som bliver bedre og bedre for hver sæson.

Hvad er dit bedste tip til indretning?
Følg dit hjerte, hvordan har DU lyst til at bo – lad være med at kopiere, men lad dig inspirere. Det er sådan lidt et generelt mantra jeg har. Forsøg at gøre dit hjem personligt med små ting, som kendetegner dig eller viser, hvem du er. Vi skal ikke alle sammen bo ligesom Bo Bedre.

cj_5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nuancer af grøn: Sådan bruger du grøn i indretningen