Philips Ambilight Looks Better: Gør TV til en oplevelse – &ARTICLE
Camilla Julie: "Lad være med at kopiere - lad dig inspirere!"

Philips Ambilight Looks Better: Gør TV til en oplevelse

philipstv_ambilight_2017


Annonce for Philips TV


I tirsdags var vi inviteret med til pressefremvisning af den nye Ambilight kollektion for Philips TV i de smukke lokaler hos Emil Thorup, som har brandet Handvärk. Her skulle vi præsenteres for de nye produkter, høre mere om tankerne bag Ambilight-serien og blive klogere på, hvorfor dét er så meget bedre end alle de andre modeller og mærker ude på markedet og ellers bare hygge os, drikke gode cocktails og spise noget god mad. En aften lige i vores smag!

p1012227

Hvad er Ambilight?
Kendetegnet ved Ambilight-serien er, at TV’et har små lysdioder rundt i kanten på bagsiden af TV’et, som lyser op i de samme farver, som der vises på skærmen. Serien er skabt for at give en bedre oplevelse foran TV’et, og det må man sige, at man altså får! Ambilight-lyset er med til at gøre det mindre generende og anstrengende for øjnene, fordi det stærke lys og farverne ikke er koncentreret i ét område, men langsomt fader ud i lysskikkelserne som kastes op på væggen bag. Derudover er det bevist, at den menneskelige hjerne forbinder de 10 millioner farver som den kan skelne mellem med bestemte følelser (for eksempel giver blå dig følelsen af afslappethed og rød øger dit energiniveau), så ved at kaste farverne op på væggen, bliver dine sanser forstærket, når du ser film eller TV.

p1012223

Det designmæssige perspektiv
Vi har længe hørt historien om, at TV er dårligt for indretningen, og TV ødelægger din stil, for ej at glemme, at TV’et suger alt energi fra rummet. Det mener vi ikke er korrekt, da det i høj grad kommer an på, hvordan du bruger dit TV. Det siger sig selv, at med Ambilight og det dansende lys, giver det mere flow til dit hjem, og du har ikke længere den skarpe firkantede boks om TV’et, som hidtil har været det mest problematiske set med designbrillerne på. Det er selvfølgelig en anden sag, når TV’et er slukket for her er der naturligvis intet lys. Prøv derfor i stedet at brug dit TV aktivt; lad det være en fotodagbog i høj opløsning eller en pauseskærm (og her snakker vi ikke pauseskærme som animeret heste på en mark – men et pænt vandfald i 4K-opløsning eller lignende); det vil give liv til dit rum – selv når du ikke ser TV.

Designet på TV’et er utrolig strømlinet og elegant med et klassisk design, som passer perfekte i de nordiske hjem. Med andre ord: Et must-have ;)

p1012211

Philips Ambilight 2017
Den nye serie er allerede ved at lande i butikkerne og prisen starter på 8.999 DKK for 49 tommer. Luksus-modellen er 9002-modellen som kommer med OLED-skærm, som er markedets absolut bedste skærm hidtil, samt en skærmopløsning i 4K Ultra HD. En kombination som Philips hidtil er de eneste på markedet, der kan tilbyde. Prisen for denne er endnu ikke fastsat, men vi skal formentlig forvente en pris på den anden side af 24.999 DKK. Det er dog også et teknisk kunststykke og ikke bare et fjernsyn, du får med dig hjem.

Hvis du vil blive klogere på den nye kollektion fra Philips, kan du se mere her og opleve TV’et i videoen herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Camilla Julie: "Lad være med at kopiere - lad dig inspirere!"