TIP: IKEA Vittsjö – &ARTICLE
Philips Ambilight Looks Better: Gør TV til en oplevelse

TIP: IKEA Vittsjö

ikea_vittsjo_vittsjo

Vi har helt glemt at vise jer ovenstående møbel fra IKEA, som vi helt spontant købte for et par uger siden. Det er egentlig lidt mærkeligt, for vi er  glade for det, og har anbefalet det til alle vores venner og bekendte – vi har vist bare glemt online-vennerne lidt : )

IKEA har virkelig formået den seneste tid at skabe nogle nytænkende og fine møbler, som rammer tendenserne – både på godt og ondt – og bevæger sig mere og mere væk fra plastik-IKEA-image, som de jo desværre har haft hængende på sig i en del tid. Reolen her er fra den nye VITTSJÖ kollektion, som landede for nyligt, der rummer alt fra computerborde og indskudsborde til reoler og sofaborde. Modellen her er denne som koster 399 kroner og kan fås i sort med glasplade i midten eller hvid med glasplade i midten. Og så er den naturligvis nem at samle på ægte IKEA-manér.

Vi har allerede udset os næste køb fra samme kollektion, som bliver denne, vi kommer til at bruge som tøjreol i soveværelset, da vi simpelthen har så meget og alt for lidt til plads til at opbevare det i. Og mon ikke vi får hentet lidt flere planter med hjem, når vi skal i IKEA for at hende den nye reol? Det tror vi vist nok; de har jo så mange fine!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Philips Ambilight Looks Better: Gør TV til en oplevelse